2777
2789

برای من خواستگار اومده بود چند وقت پیش اما من این اقا نپسندیدم به خاطر دلایلی اما بعدش پشیمون شدم. ما ۲ جلسه با هم بیرون اشنایی داشتیم فقط خاستگاری رسمی نداشتیم.و دیدم اشتباه کردم خانوادشم پیگیری نکردن دیگه الان من پیج اقارو پیدا کردم دلم میخواد برم بهش پیام بدم اما نمیدونم چی بگم. میخوام منظورم این باشه که ما به درد هم نمیخوریم و از طرفی هم بدونم دلیل نخواستنشون چی بوده؟ یه چی بگید بگم هم ارزش من حفظ شه هم جوابمو بگیرم♥️🥲

از 

ول کن

این کارا چیه خیلی زشته خدایی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااااا پیام نده از ما گفتن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

تو همین ک‌ببینه پیگیر بودی پیجش پیدا کردی فاجعه هس از دید اونا

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

زشت کار اوناس‌

کار تو رشت تر

ول کن دیگه

حتما پسره خودش خوشش نیومده تموم کرده دیگه پیگیریت چیه؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

کار اشتباهی میخوای بکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)