2777
2789
عنوان

خواهرا من بی تجربم میشه راهنماییم کنید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع که بهش پیام دادی چیشد که پیام دادی؟ مثل من پیش خودت فکر میکردی این بهترینه؟

اره ازش خوشم اومده بود

وقتی باهاش حرف زدم عاشقش شدم

خیلی سخت بود برام 

ولی بعدش خدا شوهرم و سر رام گذاش

چقدر مثل منی منم بعد جلسه دومش به شدت عاشقش شدم 💔همش فکرم درگیرشه😓

اخه من چن ماه باهاش حرف زدم و رویا بافی کردم

خیلی خیلی دوسش داشتم

ولی نمیدونم چرا اول اوکی داد بعد گفت نه

اره ازش خوشم اومده بودوقتی باهاش حرف زدم عاشقش شدمخیلی سخت بود برام ولی بعدش خدا شوهرم و سر رام گذاش

چون دقیقا مثل همیم حرفات باعث شد عقب بکشم وگرنه کاملا خودمو اماده کرده بودم برم بهش پیام بدم🥲😭‌ اشکالی نداره بپرسم چند وقت بعد از اون اتفاق با همسرت اشنا شدی؟

از 
اخه من چن ماه باهاش حرف زدم و رویا بافی کردمخیلی خیلی دوسش داشتمولی نمیدونم چرا اول اوکی داد بعد گفت ...

به من خیلی از اینده حرف زده که این مدت همش رویابافی کردم💔 چقد ما دخترا ساده ایم☹️

از 
چون دقیقا مثل همیم حرفات باعث شد عقب بکشم وگرنه کاملا خودمو اماده کرده بودم برم بهش پیام بدم🥲😭‌ اش ...

منم گفتم بهت تا مثل من عذاب نکشی

تقریبا 6 ماه افسردگی گرفتم

فقط دلم میخواس بمیرم

رفتم حرم امام رضاعلیه السلام

خیلی دل شکسته بود

بعد چن ماه با شوهرم اشنا شدم

منم گفتم بهت تا مثل من عذاب نکشیتقریبا 6 ماه افسردگی گرفتمفقط دلم میخواس بمیرمرفتم حرم امام رضاعلیه ...

ازت خیلی ممنون عزیزم انشاالله تنت سلامت باشه همیشه ممنون🙏♥️

الهی

تو بیشتر وابسته شده بودی پس😓

از 
امیدوارم یه بخت خیییییلی خوب به زودی نصیبت بشه عزیزم

من خیلی به حرفاش دل داده بودم🫠و متاسفانه شخصیت وابسته ایی دارم😅💔

مرسی از دعای قشنگت عزیزم♥️🥹 انشااله شما هم خوشبخت باشی همیشه و‌حال دلت شاد باشه🩷

از