2777
2789

من برای درس خوندن اومده بودم خونه آبجیم چون تو این شهر کس دیگه ای نداشتم بعد دعوامون شد بیرونم کرد گفت برگرد پیش مامان اینا که در این صورت باید قید دانشگامو بزنم

حالا آبجیم خیلی پشیمونه از اینکه بیرونم کرده چون کم منفعت براش نداشتم

بچه یک سالشو نگه میداشتم همه خریداشو من انجام میدادم خودش مریضه نمیتونه شوهرشم صبح تا شب سر کاره 

ولی انقدر مغروره نمیگه برگرد با اینکه هر روز با گریه زنگ میزنه به مامانم میگه نمیتونم بچه رو نگه دارم ولی نمیگه نیلوفر برگرده

حالا چیکار کنم بگه برگرد؟

نمی‌خواستم غرورمو زیر پا بذارم ولی چاره دیگه ندارم

مامانمم میگه هر کاری می‌کنی بکن فقط برگرد به دانشگات برس

مامانم اینا نذاشتم چیزی بگن چون می‌خوام خودش معذرت خواهی کنه بگه برگرد چون خودشم واقعا بهم نیاز داره 

حالا فردا میبینمش چی بگم بهش

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونی درخواست خوابگاه بده
قبول میکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا نمیری خوابگاه؟ خونه بقیه موندن سخته واقعا برای هر دو طرف 

شوهرش خب ممکنه خسته بشه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بزار خودش بهتون بگی بعدا میگه خودت اومدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چیزی نگو ...خوابگاه بگیر برو خوابگاه واسه خودت منت درست نکن...الان بیرونت کرده .فردا مدرکت میزنه تو سرت را به راه .

در حالی که بهت احتیاجم داره

برو دانشگاه صحبت کن خوابگاه بگیر راحت درست بخون یه کار نیمه وقت راحتم پیدا کن