2777
2789
عنوان

آبجیم از خونه بیرونم کرد تو رو خدا بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل دعواتون خیلی مهمه

می‌گفت دست به سیاه و سفید نمی‌زنی 

الان که رفتم می‌فهمه چه کارایی براش میکردم 

بیشتر از اینم از دستم بر نمیومد چون باید درسم میخوندم

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

اها خب جایی نیست مثل خوابگاه باشه کنار دانشگاهت؟

هست ولی هم گرونه هم مامان بابام خودگردان اجازه نمیدن مثل پانسیون و اینا

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

نمی تونی کنارش کار کنی کاری که مرتبط با رشته ات باشه و باعث پیشرفتت میشه؟

کار که میکنم ولی باهاش شهریه دانشگاهمو میدم

می‌گفت دست به سیاه و سفید نمی‌زنی الان که رفتم می‌فهمه چه کارایی براش میکردم بیشتر از اینم از دستم ب ...

مگه کلفت گرفته ،توام نبودی همون کارا رو باید برا خودش میکرد دیگه 

دعواتون سر چی بوده؟منفعت مهم نیست مهم بحثیه که پیش اومده سر چی بوده ،وگرنه مادرت بخاطر اینکه راهیت ک ...

می‌گفت دست به سیاه و سفید نمی‌زنی 

الان که رفتم می‌فهمه چه کارایی براش میکردم 

بیشتر از اینم از دستم بر نمیومد چون باید درسم میخوندم

اها نمی دونم ولله 

نمی تونی راضیشون کنی؟یا خودت راضی هستی برگردی دوباره خونه خواهرت؟🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

اها نمی دونم ولله نمی تونی راضیشون کنی؟یا خودت راضی هستی برگردی دوباره خونه خواهرت؟🫂

مجبورم برگردم عزیزم اون خودشم میخواد برگردم ولی هم اون مغروره هم من نمیخوام غرورمو زیر پا بذارم نمی‌دونم چطور مطرح کنم

مثل پانسیون نیست اونام که دانشگاه معرفی میکنه اکثرا بچه های دانشجو هستن 

دوستای منم خوابگاهی هستن همه بچه های دانشگاه خودمونن

یه مسئول خوابگاهم دارن از هزار تا ناظرم بدتره ولشون نمیکنن به حال خودشون .

هرچی تخت های داخل اتاق بیشتر باشه هزینش کمتره الانم دوماه بیشتر نمونده اگه میتونی خوابگاه بگیر فعلا این ترم تموم شه ایشالله تا ترم بعد خواهرت سر عقل میاد 

اونم میدونه تو اونجا جا نداری میگه چرا خودمو کوچیک کنم بالاخره مجبور میشه برگرده

می‌گفت دست به سیاه و سفید نمی‌زنی الان که رفتم می‌فهمه چه کارایی براش میکردم بیشتر از اینم از دستم ب ...

اول مطمئن شو خواهرت پشیمونه و به مادرت اینارو گفته 

مثلا بزاره روی آیفون موقع حرف زدنش بعد که مطمئن شدی از پشیمونیش اقدامی کنی،وگرنه عادی نیست کسی که گفته دست به سیاه سفید نمیزنی پشیمون بشه

مثل پانسیون نیست اونام که دانشگاه معرفی میکنه اکثرا بچه های دانشجو هستن دوستای منم خوابگاهی هستن همه ...

درست میگید اینجا اکثریت گفتن اصلا برنگرد پیش ابجیت

پس باید بگردم نزدیک دانشگاه یه جا پیدا کنم