2777
2789
عنوان

چطوری اشپزی یاد گرفتین

219 بازدید | 21 پست

مادرتون بادتون داد یا از روی کتاب اشپزی و نت یاد گرفتین ؟ 

خودم وقتی میرفتم منزل کسی وقتی میزبان غذا درست میکردمن دقت میکردم و اینجوری یاد می گرفتم😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب آشپزی بقیه دقت میکردم و ازشون در مورد پخت و موادش میپرسیدم،

روت میشد بپرسی من روم نمیشد بپرسم فقط دقت میگردم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از مامانم،خانوادش 

خانواده مادریم همه سر آشپز رستوران و تالار و هتلن😁

ولی پدری دلت نمیخواد از غذایی ک میذارن جلوت بخوری ببینی چطور درستش میکنن اصن نمیخوری😂😂

۱۱ سالم بود مامانم نبود بابام مهمون دعوت کرده بود دو تا از رفیقاش مجبور بودم خودم درست کنم و رفیقاش گفته بودن از خانومت تشکر کن گفته بود خانومم درست نکرده ک مهسا بوده😶

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

از مامانم،خانوادش خانواده مادریم همه سر آشپز رستوران و تالار و هتلن😁ولی پدری دلت نمیخواد از غذایی ک ...

اشپزی انگار برای شما ژنتیکی بوده😄

اشپزی انگار برای شما ژنتیکی بوده😄

اره فکر کنم 

چون همه خانواده مادری آشپزیشون بیسته 

پدری نصف ی پیاز کوچیک میندازن توی دیگ و یکم زردچوبه نه ادویه ای نه چیزی ک طعم بده به غذا

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

من ۲۱ سالمه و هیچی بلد نیستم فقط بلدم بخورم و بخوابم 🙃💔مامانم هیجی یادم نداد

😅😅دختر منی ، اونهم تلاشی نمیکنه واسه یادگیری🥲