2777
2789
عنوان

من پول قرض دادم ب دوستم

66 بازدید | 13 پست

1 تومن ب خاطر اینکه عینک بخره، نمیخرید عینک برای چشاش ک ضعیف بود، حالا از اون موقع 6 ماه بیشتر میگذره، من یادم نمیاد دقیق چی گفتم بهش آلزایمر دارم 🤣گفتم پول مال خودت فلان گرچه تعارف بود اونم گف ک ن سرکار برم بهت برمیگردونم ،حالا الان تازه آیفون خریده طلا خریده از همون موقع ک پولم دادم همیشه کافه و بازارش ب راه بوده 

الان من نمیدونم چجوری باید بهش بگم، از اونجایی ک دقیقم یادم نمیاد چی بهش گفتم خجالت میکشم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خودم الان پول لازم دارم، بعدم اون ک داره گوشی بخره مدل بالا چرا نتونه پولم رو بده، نمیدونم ...

بگو زهراجووون داری دو تومن یا یه تومن بهم پول بدی 

یا یک وپنصد 

بعد یه مدت مبلغ اضافی رو بده 

بگو یه تومن هم پولی که موقع خرید عینک دادم بهت

بدم میاد اینجوری حس میکنم ازم سواستفاده شده

سو استفاده زمانی که خودت درخواست نداده باشی ولی از خوش قلبی که داری بازم برگردی به گذشته مطمعنم دوباره بهش کمک می کنی ، ولی از خدا میخوام عوضش بهت هر چی تو زندگی میخوایی رو بهت بده