2777
2789

دیروز با همکاراش رفت تفریح  باغ خوشگذرونی امروزم رفته دنبال کاراش اومد خونه ناهار کوفت کنه محلش ندادم هی حرف زد بی محلی کردم گفت چته گفتم کل هفته‌رو خونه‌ایم یه دو روزم آفی خودت رفتی پی کارت خوشگذرونیت  هی گفت همش من کار می کنم چیکار کنم زر زد زد منم گفتم به جهنم داشت میوه میخورد بشقاب پرت کرد بهم گفت خفشو منم  پاشدم رفتم اتاق خواب در قفل کردم گفت درو باز کن درو باز کن  محکم زد درو کلا شکست روانی منم گریه کردم نفرینش کردم  اومد معذرت خواهی کردن به غلط کردن افتادن گفت بخدا عوض می کنم ببخشید دستم بوسید پامو😂🤦مردک دوقطبی 

باز رفت دنبال کارش زنگ زده میگ توام پاشو برو بیرون با بچمون 

رید به روزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت داره رو اعصابش راه نرو حالا یروز خواست برا خودش باشه

بابا سابیده بخدا مخ منو بیرون رفتنش به درک یه امروز نمیزفت دنبال کاری که واجب نبود نمیشد اخه

واه چیکار داری بهش،همینقدر ک میره کار میکنه پول درمیاره بهت میده خداروشکر کن،من شوهرم هرشب هم با دوستاش بره بیرون چیزی نمیگم،تو هم میتونی برنامه ریزی کنی با دوستات بری بیرون،

واه چیکار داری بهش،همینقدر ک میره کار میکنه پول درمیاره بهت میده خداروشکر کن،من شوهرم هرشب هم با دوس ...

نمیزاره که خودش بمیره هم باورت میشه اصلا دوستی ندارم