2777
2789
عنوان

معنی رفتار این پسره چیه

70 بازدید | 14 پست

یه اقایی هست سنشم بالا ۲۵ ۲۶ بعد قبلا فقط نگاه میکردیم همو تو تاپیکهای قدیمی هست و  هفته پیش ایشون به بهانه درسی شماره گرفت و شروع کرد تکست دادن که اسم کوچیکتون چیه و اینا

تا موقعی که فردای همون روز تکست داد سلام. خوبی؟ منم گفتم سلام ممنون بفرمایید بعد نوشت خواستم حالتو بپرسم

منم گفتم لطف کردین (گند زدم فکر کنم😂)

دیگه پیام نداد تااا ۳ روز بعد

الان ادامه میگم

گفتی لایک کن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

شما گیر پسرا هستین من سر خلیج دارم از خنده پاره میشم سر یه خلیج جنگ جهانی سوم دارن باهم 🤣🤣🤣🤣💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه روز گفت ببخشید پیامتو ندیدم و اینا

منم گفتم خواهش میکنم🤍

بعد برگشت گفت این قلب سفید که فرستادی معنی خاصی داره؟ گفتم چه معنی باید داشته باشه 

گفت اخه استیکر ها معنی دارن

منم گفتم من برای تشکر میفرستم 

گذشت تا یروز حضوری دیدمش و سلام کردم و ایشونم یه شوخی کوچولو کرد

حالا من ازش خوشم اومده ولی نمیدونم چیکار کنم چون هیچ حرکتی نمیزنههه

لطفا راهنمایی کنید 

ایشون حتما از شما خوشش میاد یا میخواد بزاردت توی آب نمک

آب نمک بهتره پسرا همه دنبال آب نمکن دیگه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ادامشو لطفا بخون

عزیزم اگه پیام داد خیلی مهربون باش باهاش و یکم گرم بگیر باهاشون

البته اول امارشو بگیر که توی رابطه نباشه و کم کم باهاش صمیمی شو معمولا پسرا عاشق دخترای گرم و مهربون میشن

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

عزیزم اگه پیام داد خیلی مهربون باش باهاش و یکم گرم بگیر باهاشونالبته اول امارشو بگیر که توی رابطه نب ...

ببین اخه دیگه پیام نداااد

چیکارش کنم منم اومدم ناز کنم و گند زدم ظاهرا😂

مردک غلط کرده 😂😂

قبولش نکن رد کن 

پول داره😂😂😂

یهو عاشقت کرد ولت کرد خیانت کرد خودتی و خودت