2777
2789
عنوان

ای وی افی ها خواهش میکنم بیاین🥲

240 بازدید | 28 پست

من امروز دهم‌ انتقال جنین هستم ولی از دیروز ترشحات خونی دارم و قطع نمیشه دسترسی به دکتر ندارم

الان خونریزیم‌زیاد شده و نگرانم 

انوکسپارین تزریق میکنم 

تجربه ای دارین کمک کنین خواهشا

ترشحات خونی ممکنه طبیعی باشه، مخصوصاً با داروهایی مثل انوکسپارین. اما چون گفتی خونریزیت زیاد شده، حتماً اگه شد با اورژانس یا یه بیمارستان تماس بگیر، چون گاهی نیاز به بررسی فوری داره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشحات خونی ممکنه طبیعی باشه، مخصوصاً با داروهایی مثل انوکسپارین. اما چون گفتی خونریزیت زیاد شده، حت ...

متاسفانه کلینیک ناباروری انتقال دادم و بیمارستان نیست و پنجشنبه ها تا ساعت ۲ کلینیک هستن و زنگم زدم ولی جواب ندادن ممکنه انتقالم شکست بخوره؟

نشاسته رو آب سرد بریز بخور.غذا سنگین نخور فعلا فالوده ای میوه ای چیزی بخور 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
متاسفانه کلینیک ناباروری انتقال دادم و بیمارستان نیست و پنجشنبه ها تا ساعت ۲ کلینیک هستن و زنگم زدم ...

ترشحات خونی همیشه به معنی شکست نیس. خیلیا با وجود این علائم نتیجه مثبت گرفتن. فعلاً استراحت کن و ذهنتو آروم نگه دار.  میتونی از اورژانس هم مشورت بگیری.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یعنی قطع میکنه خونریزی رو نشاسته ؟

کمتر می‌کنه 

استراحت کن غذا سنگین هم نخور 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
مصرف کردم‌ نشاسته انشالله جواب بده مرسی ک جواب دادی گلم

من خودم دوبار ای وی اف شدم بار اول همینجوری بودم روزی دوبار یا سه بار نشاسته می‌خوردم وغذا سبک یا کلا تو کل روز فالوده ومیوه می‌خوردم .رعایت کن استراحت کن استرس نداشته باش انشاالله که جواب میگیری 

من خودم دوبار ای وی اف شدم بار اول همینجوری بودم روزی دوبار یا سه بار نشاسته می‌خوردم وغذا سبک یا کل ...

منم انتقال دومم هست انتقال اولم حتی لک کوچیک هم ندیدم بدون هیچ علایمی 

منفی هم شدم ولی بار دوم منتظر لک کوچیک لانه گزینی بودم افتادم خونریزی☹️

منم انتقال دومم هست انتقال اولم حتی لک کوچیک هم ندیدم بدون هیچ علایمی منفی هم شدم ولی بار دوم منتظر ...

انشاالله که اینبار مثبته