2777
2789
عنوان

ای وی افی ها خواهش میکنم بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون آمپول ک خانمای بارداری ک ای وی اف شدن هرروز میزنن اسمش چیه؟

پروژسترون 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
ممنون اگه نزنن چی میشه

جلوگیری از سقط جنین هست اگه اشتباه نکنم

شیاف پروژسترون هم هست که همون کار آمپول میکنه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
عزیزم من امروز ۱۰ انتقالم فردا صبح بی بی بزنم درست نشون میده به نظرت؟

صبر کن سر تاریخ برو آزمایش اینجوری استرس نمی‌گیری 

من برا انتقال اولم هفت روز بعد از انتقال بی بی مثبت شد برا دومی روز یازدهم حتی حاله هم ننداخت

ای وی اف درد داره میشه یکم توضیح بدین فک کنم اگ جواب نگیرم منم باید انجام بدم

یکم آمپول هاش بیشتره ولی منی که از امپول میترسیدم و از بچگی امپول نمیزدم دیگه برام عادت شده بود 

مرحله تخمک کشی هم با بیهوشی انجام میشه و فقط یک روز درد شکم مثل قاعدگی داری اگه هایپر نشی

هایپری هم سخت نیست من خودم هایپر شدم ۲ روزه کاملا درست شدم

مرحله انتقال جنین که اصلا درد نداره عین معاینه ساده هست 

بعد انتقال یکم مراقبت میخاد و یکم مرحله ی پر استرسی هست 

ولی زود میگذره از نظر من

یکم آمپول هاش بیشتره ولی منی که از امپول میترسیدم و از بچگی امپول نمیزدم دیگه برام عادت شده بود مرحل ...

ممنون عزیزم ازتوضیحاتت انشاالله هرچی خیره همون بشع 

واس منم دعا کن چشم انتظاری خیلی سخته 

خیلی ناامیدم 

ممنون عزیزم ازتوضیحاتت انشاالله هرچی خیره همون بشع واس منم دعا کن چشم انتظاری خیلی سخته خیلی ناامیدم

انشالله به این‌زودیا دامنت سبز شه گلم نگران نباش درکت‌میکنم چشم‌انتظاری واقعا سخته ولی مطمن باش این‌روزا هم میگذره 

انشالله بدون اینکه کارت به ای وکی اف بکشه صاحب نی‌نی تپل مپل میشی🤲