2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون هوش مصنوعیه؟

بلی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

انقدم هندونه زیربغلت میزاره 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

منم حال نداشتم ولی از 11 پاشدم تا دو انجام دادم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه ذهنت میگه دراز بکش بهش بگو ی پنج دقیقه دیگه اون پنج دقیقه برو یکی از کاراتو بکن بعد اگه میگه گپشی بردار بگو ی5دقیقه دیگه اینطوری ذهنتو گول بزن هی بگو پنج دقیقه ولی نرو سراغش اینطوری کاراتو تموم کن 

دیروز کلی کار کردم دیشب هم۳۰ نفر مهمون داشتم ،شب تا ۲بیدار موندم خونه رو دسته گل کردم خوابیدم ، الان ...

یا خدا،دیشبیا کی بودن؟بعد از مهمونی ۳۰ نفره آدم ۲ روز باید بخوابه