2777
2789

من خودم خونه رو حسابی برق میندازم و مثلا اول میام هرچی ریخته رو سرجاشون میزارم

بعد میام یه جارو کل خونه میکشم

بعد سرامکا و کابینت و  یخچالو و تاویزیون رو گرد گیری و تمییز میکنم

بعد ظرفهامم میشورم و یه دوش و لباسهامم میندازم تو لباسشویی 

اینکاره روز درمیونه منه تو تابستون بخاطر خاکهایی که از کولر میاد

حیاط و پشت بومم بعضی قسمتا خاک جمع میشن رو میرم جارو میکنم که پیاده روی کنیم 

🤴👸.دلشاد هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اینکارو میکنم توام امتحان کن مخصوصا ماتحت گشاداس

چت جی پی تی اگه نداری نصب کن

بهش کارایی ک باید انجام بدیو بگو تا واست لیست کنه و کنارت باشه تا تو دونه به دونه انجامشون بدی و اونم تیک بزنه واست.

خیلی باحاله

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣مرسی عزیزم

انجام بده و دعام کن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پاشو دختر منو ببین انگیزه بگیر کمرم عمل کردم بازم پلشدم عدس پلو درست کردم سوپ درست کردم  یکم کارای دیگه هم انجام دادم  ادم مجبوره وقتی خونه زندگیش بهم ریختس طاقت نمیاره 

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

از کجا این اپ رو دانلود میشه،گوگل پلی؟

گوگل پلی فک کنم نداره از داخل گوگل بسرچ پیدا کن

چت جی پی تی دیگ هرچی بپرسی میگه