2777
2789
در زبان عربی، ضمیرها به دو دستهٔ اصلی تقسیم می‌شوند: ضمیرهای متصل و ضمیرهای منفصل. در ادامه تفاوت و ...

اینا رو کتاب گفته خب، ولی نمیتونم تشخیص بدم الان فعل کتب رو برا کدوم ضمیر متصل چجوری و با چه ضمیر منفصلی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عربی فقط معنی کلمه بلدم تمام!!

نگا شما باس صرف فعل ذهب رو حفظ کنی به ترتیب 

ضمیری منفصل همه خفظ کنی ب ترتیب وقتی رو کاغذ فعلا و ضمیرا رو قرار میدی نسبتشون دقیق با هم میوفته،برا ضمیرای متصل هم ذهب رو حذف میکنی از فعل هرچی موند میشه ضمیر متصل

ضمیر منفصل=یعنی ضمیر جداانت /هو/هی و...اما متصل یعنی چسپیدهکتابها کتاب(ها) ها میشه ضمیر متصلالسلام ع ...

فدات بشم 😘

معنی متصل و منفصلشو می‌دونم اینکه تو ساختار جمله چطور به کار ببرم نمیدونم

اینا رو کتاب گفته خب، ولی نمیتونم تشخیص بدم الان فعل کتب رو برا کدوم ضمیر متصل چجوری و با چه ضمیر من ...

خب اینو که عربی دهم اول کتابش یه جدول داره از اون مشخصه 

فعل، فعلنا ، فعلت، فعلتم،...

لاااایک نکنننن😤
میشه به من اینو توضیح بدی؟اینو هیچ وقت نفهمیدم اینکه یه سوال میدن بعد چند تا گزینه داره که یه فعل به ...

خب باید ببینی جمله ازت چه فعلی میخواد

فعل مضارع میخواد یا ضمیر

فعل جمع میخواد یا مفرد

فعل مخاطب میخواد یا غایب یا متکلم وحده

فعل مونث یا مذکر

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خب باید ببینی جمله ازت چه فعلی میخوادفعل مضارع میخواد یا ضمیرفعل جمع میخواد یا مفردفعل مخاطب میخواد ...

مضارع یا ماضی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.