2777
2789
ا ت ی ن اول حروف مضارع میاد میشه تینا ک تو ماضی اول فعل نیست برای مصارع کوسکش پدر ضمیر منفصل یعنی ...

اگه بگم ماضی و مضارع رو تو عربی چطور تشخیص بدم دعوام نمیکنی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی خیلی اسون من همیشه 19یا20بودم خیلی شیرین

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

آره اینکه همون ذهب تو چه جمله ای ذهبتُ ذبنا ذهبَت ...یا مثالهای دیگه با هی هما هم کدومش برا چندم شخص ...

دقیقا منم همیشه سر امتحان میمونم 

اینکه یه سوال میدن بعد چند تا گزینه داره که یه فعل به شکلای مختلف نوشته و میگه کدوم فعل مناسب این جملست

لاااایک نکنننن😤
آره اینکه همون ذهب تو چه جمله ای ذهبتُ ذبنا ذهبَت ...یا مثالهای دیگه با هی هما هم کدومش برا چندم شخص ...

همه اینارو نمیدونم چطوری اینجا توضیح بدم

شما بگو دقیقا کجا مشکل داری تا بدونم چی بگم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

در زبان عربی، ضمیرها به دو دستهٔ اصلی تقسیم می‌شوند: ضمیرهای متصل و ضمیرهای منفصل. در ادامه تفاوت و کاربرد هرکدام را توضیح می‌دهم:

---

1. ضمیرهای متصل (ضمائر متصلة)

ضمیرهایی هستند که به کلمات دیگر (فعل، اسم، یا حرف) می‌چسبند و به‌تنهایی نمی‌آیند.

انواع و مثال‌ها:

ضمیر متصل می‌تواند نقش فاعل، مفعول، یا مضاف‌الیه داشته باشد.

---

2. ضمیرهای منفصل (ضمائر منفصلة)

ضمیرهایی هستند که به‌طور مستقل می‌آیند و به هیچ واژه‌ای نمی‌چسبند.

انواع و مثال‌ها:

---

اگر خواستی، می‌تونم یک جدول ترکیبی کامل از ضمایر برای تمام اشخاص با نقش‌هاشون (فاعل، مفعول، ملکی) هم تهیه کنم. آیا دوست داری؟

همه اینارو نمیدونم چطوری اینجا توضیح بدمشما بگو دقیقا کجا مشکل داری تا بدونم چی بگم

میشه به من اینو توضیح بدی؟

اینو هیچ وقت نفهمیدم 

اینکه یه سوال میدن بعد چند تا گزینه داره که یه فعل به شکلای مختلف نوشته و میگه کدوم فعل مناسب این جملست

لاااایک نکنننن😤