2777
2789
عنوان

خانم متاهل لطفا🔞

202 بازدید | 5 پست

من عفونت یا قارچ نمیدونم خلاصه داشتم و یک هفته قبل عید رفتم گفتن رفع شدهدر حد ناچیزه الان سک ماهه احساس میکنم برگشته بنظرتون انکان داره تو ابن فاصله کم برگرده؟

از طرف شاید سوزشش بخاطر نزدک شدنم به پریوده ولی موقع نزدیکی نمیدونید چقدر سوزش و درد داشت ترشح سفید در اومد واقعا برام دعا کنید🥺

عفونت قارچی زود برمیگرده

تند تند شورت عوص کن

خیس نمون

بعد رابطه خودتو با شامپو بچه بشور حسابی و خشگ کن 

و قرص پروبیوتیک لاکتوفم از داروخانه بگیر و دو دوره بخور

من حدود ۳ ماه خوردم

تا احساس میکردم عفونتم داره برمیگرده میخوردم

طولانی درگیر بودم

قرص چرک خشک کن سعی کن نخوری

اب زیاد بخور

میتونی تو خونه دامن بدون شورت بپوش

و اگر دیدی زیاد شد پماد کلترومازول بگیر بزن ولی پشت سر پریودت شروع کن

دکتر بهم گفت نزدیک پریود و تو پریود واسه تغییر هورمونا عفونت برمیگرده

۳ روز بعد پریودت بزن فقط

ایشالا خوب میشی

مادر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت قارچی زود برمیگردهتند تند شورت عوص کنخیس نمونبعد رابطه خودتو با شامپو بچه بشور حسابی و خشگ کن ...

دستت درد نکنه واقعا خیلی ناراحتم یک سال نشده ازدواج کردم ولی ۲ بار تا حالا گرفتار شدم

دستت درد نکنه واقعا خیلی ناراحتم یک سال نشده ازدواج کردم ولی ۲ بار تا حالا گرفتار شدم

خواهش میکنم گلم .ناراحتی نداره که اوایل طبیعه

ببین خیلی چیزا باعثش میشه.قبل رابطه جفتتون خودتونو بشورید و خشک کنید .شورتاتو حتما با دست بشور و صابونی که معطر نباشه اگه مایع یا صابونت معطر باشه خودش باعث خارش و عفونت میشه.اگر از ک.اا..ن..د..و..م استفاده میکنی دقت کن شاید به اون حساسیت داشته باشی .توجه کن ببین چه زمان هایی عفونت میاد سراغت .قرصی که گفتم عالیه.باکتری های مفید اون ناحیه برات نگه میداره و پروبیوتیک هستش حتما بخور روزی یدونه..نسخه هم نمیخواد.سرچش کنی هم برای سلامت ناحیه تناسلی خانوم هاست .چون تازه ازدواج کردی هورمونات تغیبر کردن اینطوری میشی 

مادر