2777
2789
عنوان

پیرو اون خانمی که از دوقلوهای طبقه بالاییش شاکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 84 پست

بعضی از همسایه‌ها تا متوجه میشن ادم بچه کوچیک داره انگار حساستر میشن و همون سر و صداهای عادی روزانه رو هم زیادی میدونن

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

بچه های الان لجبازن مگه گوش میدن

پسرم از بس تذکر میدن افاقه نمیکنه 

خودم هم ناراحتم مدام به همسرم میگم خونه بفروش بریم خونه ویلایی بگیریم ولی گوش شنوا

درکل خونه اپارتمانی برای کسایی خوبه که اعصابشون راحته

ادمای حساس نباید برن تو آپارتمان

اونایی که بچه بیش فعال دارن باید برن تو خونه ویلایی

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز میبرم نمیشه که از صبح تا شب بریم پارک بشینیم..در ضمن به من در مقابل بچه های دیگه خیلی آروم تر ...

عزیز دل داخل منزل هم میتونید یه ساعتهایی با بچه وقت بذارید در حد سنش بازی فکری نشستنی انجام بدین یا براش کتاب قصه مناسب سنش بخونید یا با هم نقاشی کنید 

منظورم اصلا شما نیستی کلی میگم بعضی مامانها داخل منزل اصلا واسه سرگرمی بچه وقت نمیذارن بچه ول به امان خداس از این اتاق به اون اناق بدو بدو میکنه 

بعد هم باید تایم خواب بچه ها رو تنظیم کرد

به هر حال ایشونم گناهی نداره. آرامشش به هم میریزه. منم باردار بودم خسته از سرکار بر میگشتم میخوابیدم یهو بچه طبقه بالا شروع می‌کرد دویدن، کل خونه ما میلرزید خدا شاهده با تپش قلب از خواب می‌پریدم. خب من چه گناهی کرده بودم که مجبور بودم همچین وضعی تحمل کنم

به نظرت ساعات غیر استراحت باید چکار کنیم بچه که کار آنرمالی نمیکنه

تقصیر شمام نیست بلاخره ذات و ماهیت بچه شیطنته طبیعتشه اما این خونه های آپارتمانی بلای جون بچه ها شدن چارش همونه که خانوما گفتن کلاس ورزشی هم برای اجتماعی شدنش خوبه هم تخلیه درست انرژیش و بازی فکری 

حق با همسایه هست قبول ولی خب خیلی محترمانه بیاد بگه، یعنی چی با چوب میزد مگه تو بیابون زندگی میکنه ، ...

متاسفانه نمیدونم چکار کنم ولی اون طوری که بقیه فکر میکنن بچه من اصلا شیطون نیس راه رفتن عادی هست اکثر مواقع...حتی گاها بچه خوابه باز با چوب میزنه و فحش میده چون فکر میکنه هرچی صدا هست از بالا میاد

من خونه تو اپارتمان زندگی کردم و... 

بنظرم صبح تا ساعت نه ظهر از ساعت دوتا چهار شبم از نهایت یازده به بعد دیگه باید خانواده بچرو کنترل کنن سروصدا نکنن

بعضی خانواده ها واقعا بی درکن بچه از یه طرف بدو بدو و جیغ و داد مادره از بچه بدتره 

و خب از اونطرف بنظرم ماخودمونم صبرمون کم شده بخطز فشار زندگی حوصله ی سرو صدا نداریم بنظرم نمیشه همش انتظار داشته باشیم بچه سروصدانکنه از اسمش معلوم دیگه بچست نمیدونه

ولی بخدا بعضی بزرگترا از بچه ها بدترن طبقه ی بالایه ما همش بزرگن کوچیکه دیگه بیست سالش بیشتره ساعت سه شب پنج صبح با صدای دادوبیداد وخندشون از خواب بیدار میشم

در طول روزم که دیگه نگم بعضی وقتا هواسم به سقفه اگر خواست بریزه فرار کنم

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

به هر حال ایشونم گناهی نداره. آرامشش به هم میریزه. منم باردار بودم خسته از سرکار بر میگشتم میخوابیدم ...

میدونی نه شب بچه خوابیده صدای آهنگ از یه واحد دیگه میاد اولین کاری که میکنه شروع میکنه با چوب به سقف زدن

بله ساعات استراحت عمومی درسته ولی پنج عصر یا یازده صبح چکارش کنم

عزیزم اگه در طول روزه که مشکل از همسایه هست نه شما...فقط ساعت استراحت باید توقع داشته باشن که همسایه ها مراعات کنن وگرنه پدرمادرا که نمبتونن صبح تا شب بچه رو ببرن بیرون!! ایشون که حساسه و در طول روز میخوابه باید همیشه بالاترین طبقه خونه بگیره  

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

متاسفانه نمیدونم چکار کنم ولی اون طوری که بقیه فکر میکنن بچه من اصلا شیطون نیس راه رفتن عادی هست اکث ...

همون موقع برو بهش تذکر بده یا همسرت رو بفرست

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

[QUOTE=381428669]عزیز دل داخل منزل هم میتونید یه ساعتهایی با بچه وقت بذارید در حد سنش بازی فکری نشستنی انجام بدین 

ساعات خواب بچه تنظیمه چون همسایه کارش شیفته وقتای عادی میخوابه وقت خواب سرکاره