2777
2789
عنوان

پیرو اون خانمی که از دوقلوهای طبقه بالاییش شاکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 84 پست
کل خونه رو فرش و موکت کردیم حتی زیر پایه مبلا ضربه گیر گذاشتیم

كف پوش با اينايي كه شما ميگيد فرق داره حالت فوم داره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار هارو انجام بده

اولا هفته ای دو سه بار ببر حموم قشنگ بساب انرژیش تخلیه بشه

دوما خانه بازی هفته ای یکی دو بار ببر

پارک ببر

و کلاس های ورزشی و زبان ثبتنام کن

کارتون بزار روزی یکی دو ساعت

بازی های مناسب سنش بخر 

لوگو بخر درست کنه

اهمیت نده بگو تو هم اگه میتونی نفس نکش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من پسرم ۶ سالشه،ب شدت شیطون 

ولی ی ساعت های دیگ اجازه بازی و حتی راه رفتن هم نداره،چون وقتی راه می‌ره بدوبدو میکنه،اتاق خودش مشغول میکنمش یا گوشی و کارتون دیدن،یا کاردستی و چسب ...خودشم دیگ می‌دونه ،بالاخره درسته بچه هستن و شیطون ولی گناه نکرده همسایه پایینی و بغلی ادم

من به همسایه تون حق میدم بچه هاتون رو کنترل کنید چرا مشغولشون نمیکنید؟ فیلم، نقاشی، بازی های نشستنی ...

همون چند دقیقه ای هم که میدوه از آشپزخونه چیزی بیاره شروع به داد و بیداد میکنه به ثانیه نمیرسه

منم به همسایه حق میذم 

نمیدونی چقدر صدای دویدن بده و اعصاب خورد کنه

منم یه دختر سه ساله دارم 

اینقدر بهش گفتم که باید مواظب همسایه ها باشیم خودش یاد گرفته تا میدوئه میگه وای همسایه ها اذیت شدن 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

همون چند دقیقه ای هم که میدوه از آشپزخونه چیزی بیاره شروع به داد و بیداد میکنه به ثانیه نمیرسه

خب عزیزم آرامش رو به بچه ت یاد بده، بهش بگو نیازی نیست توی خونه بدوعه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
اهمیت نده بگو تو هم اگه میتونی نفس نکش

این حرف شما مصداق بارز آزارگریه اون همسایه شاید خستس نیاز به استراحت داره میگرن داره مشکل قلبی داره دارو میخوره و هزارتا چیز دیگه چرا باید مردم رو بابت حقوق اولیشون شماتت کنیم !؟