2777
2789

من تهران زندگی میکنم طبقه چهار ...خونه از خودمونه و بعد از خرید خونه بچه دار شدم

پسرم از یکسالگی که شروع به راه رفتن کرد آزار و اذیت های طبقه پایین شروع شد...قبلش شاغل بودم و فقط شب برا خواب خونه میومدم...

تا بچه سه سالش شد و شیطون تر شد طبقه پایینی مدام با چوب میزد سقفمون و گاها یه ربع میزد به سقفش و این بچه هر چی میگفتم کمتر بدو بیشتر لجبازی می‌کرد

تا جایی رسید که میومد راه پله و فحش میداد...

حالا بگید بچه کوچیک زبون نفهم هس اون چی که آبرو برامون نذاشت...خودمم هم دیگه از زندگی سیر کرده

بچه رو باید ببرین بیرون انرژیش تخلیه بشه الان ک هوا خوبه

یا یادش بدین محکم ندوعه

دیگه با حرف معلومه ک لج میکنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یوقتایی باید بچه رو مدیریت کنید عزیزم مثل اول صبح،سرظهر و اخرشب که وقت استراحت پایینی ها هم حروم نشه،مثلا بچه رو بغل کنید و واسش شعر بخونید و بازی های اروم انجام بدین و با اسباب بازی و کتاب خوندن سرگرمش کنید یا بخوابونیدش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من به همسایه تون حق میدم 

بچه هاتون رو کنترل کنید 

چرا مشغولشون نمیکنید؟ فیلم، نقاشی، بازی های نشستنی 

چرا باید توی خونه بپر بپر کنن؟ خودتون اعصابتون خورد نمیشه؟

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
بچه رو باید ببرین بیرون انرژیش تخلیه بشه الان ک هوا خوبهیا یادش بدین محکم ندوعهدیگه با حرف معلومه ک ...

هر روز میبرم نمیشه که از صبح تا شب بریم پارک بشینیم..در ضمن به من در مقابل بچه های دیگه خیلی آروم تره

هر روز میبرم نمیشه که از صبح تا شب بریم پارک بشینیم..در ضمن به من در مقابل بچه های دیگه خیلی آروم تر ...

تايپيك اخر منو بخون لطفا

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من به همسایه تون حق میدم بچه هاتون رو کنترل کنید چرا مشغولشون نمیکنید؟ فیلم، نقاشی، بازی های نشستنی ...

والا تايپيك زدم راهكار دادم راهنمايي كردم 

اما خب …

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

به همسایه حق میدم 

منم دوتا بچه دارم 

مجبورم برای آسایش همسایه پایینی مدیریت کنم رفتارشونو 

تاحالا هم شکایتی نکردن 

میلرمشون بیرون بپر بپرشونو بکنن 

خونه هم بازی های نشستنی و کم سر و صدا 

بچه ی کوچیکم گاهی لج میکنه پاشو میکوبه زمین تا میبینم هواسشو پرت میکنم آروم شه 

ولی همسایه بالاییمون مستأجر بود بچش تا نصف شب بدو بدو و وسیله میکوبید زمین واقعا اعصاب نمیزاشت 

هرچند هیچوقت شکایتی نکردیم 

خداروشکر پاشد رفت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون