2777
2789

دخترخالم زنگ زده بهم ک مامانم میگف حامله ای.گفتم من؟گف اره.گفتم کی حامله شدم خودم خبر ندارم.گف دروغ میگی.گفتم ن اگ بشم میگم خو.درحالیکه خودش حاملس و بمن نگفته بود ازبقیه شنیدم.الان میگه مامانم گفته حامله ای.توکل فامیل میخاد بپیچه و حالا بیا جمعش کن این حرفو.اونقد حرص خوردم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن خالت بگو. فلانی ـجنسیت بچه مم میدونی برم سیسمونی بخرم 😏😏🤣🤣

ری اکشن مامانت؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

همین اتفاق توی محل کار برای من افتاده بود 🥴 فکرشو بکن از خدماتی ها بگیر تا مدیر و رئیس چهار طبقه ادم که توی مجموعه بودن هر بخش که میرفتم همه تبریک میگفتن در حالیکه من حتی اقدام هم نبودم ولی بسیار وضعیت افتضاحی بود مخصوصا وقتی مردا تبریک میگفتن دلم میخواست فکشونو بیارن پایین 

حالا چی شده بود که این شایعه به وجود اومد 

یه نفر که وحشتناااااااااک چاق بود و به شدت بوی عرق بسیار تندی میداد و عین آب از سر و کله ش عرق می‌ریخت من مجبور بودم دقیقا بالا سرش یه چیزی رو چک کنم و یک ربع اونجا بمونم شکنجه که تموم شد رفتم یه گوشه عوق زدم نگو یکی از پرسنل دید منو و تمام 😑 شد آنچه نباید میشد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مردم فوضول شدن.

رفته بودیم مولودی هوا گرم بود بعد یه خانمی زد بهم گفت فلانی حاملس؟

گفتم نمی دونم چطور‌؟

گفت آخه خیلی آب میخوره😐

خواستم ببینم حاملس یا نه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

چند سال پیش من عکس پروفم دوتا سنجاق بود و متن عاشقانه.. یه عکس دیگه هم یادمه بود که دوتا سنجاق زن و مرد بود و به سنجاق کوچیکتر تو دل سنجاق زنع. من اصلا اونو نزاشته بودم 

ــاقا عروس داییم فکر کرده بود من حامله م یا دیدن پروفایل اولی 😑😑رفتیم عید دینی گفت فلانی مبارکه حامله ای. گفتم چی نه 😑😑🤣🤣گفت پروف تلگرامتو دبدم و فلان. اپنام حرففف بازز. خاله شم خونش بود و تایید کرد ــعکس پرووفو نشونش دادم. گفتم نه باباا. این دوتا سنجاقه نه ۳تا.... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫣😑کلا دیگه اون عکسو از پروفم برداشتم تا نقل مجلس ادمهای حرف باز فامیل نشم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مردم فوضول شدن.رفته بودیم مولودی هوا گرم بود بعد یه خانمی زد بهم گفت فلانی حاملس؟گفتم نمی دونم چطور‌ ...

واا😵‍💫😵‍💫😑

چ بی خود

اره بخدا اونقد حرصم گرف

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بگو فقط بگین حدودا کی به دنیا میاد که ساکشو اماده کنم😅

گفتم ن والاحامله نیسم احتمالا خاله میدونه خو

زنگ بزن خالت بگو. فلانی ـجنسیت بچه مم میدونی برم سیسمونی بخرم 😏😏🤣🤣ری اکشن مامانت؟

وای کاش میشد...بمامانم گفتم هیچی نگف.گف اره بمنم گفته بود سمیرا حاملس ازحالت صورتش فهمیدم😐

همین اتفاق توی محل کار برای من افتاده بود 🥴 فکرشو بکن از خدماتی ها بگیر تا مدیر و رئیس چهار طبقه اد ...

وایییی 😂😂😂😂😂😂😂😂دختراز دستت😂😂😂😂مردم زندیگشونو ول کردن چسبیدن بما ک چرا بچه دارنمیشیم.حالا ی بارم‌همین تالم گقته بود شوارش مشکل داره ک بچه دارنمیشه😐😐

مردم فوضول شدن.رفته بودیم مولودی هوا گرم بود بعد یه خانمی زد بهم گفت فلانی حاملس؟گفتم نمی دونم چطور‌ ...

وای😂😂😂😂😂فضول نیسن مریضن مرییییض.یاخدا.

[QUOTE=381438985]وای کاش میشد...بمامانم گفتم هیچی نگف.گف اره بمنم گفته بود سمیرا حاملس ازحالت صورتش فهمیدم😐[/QUعجیب از مادرت که  نگفته اینجور نیست