2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۴ سال  هم تنبلی داشتم هم ۲تاتخمدانم پر کیست ریز .پریودامم که ۲ماه نمیشدم ۱ ماه میشدم .چون‌قرص نمیتونستم با رژیم و پیاده روی تونستم کنترل کنم ماه اول اقدامم باردارشدم الانم ۴ ماهمه

بله معلومه که میشه 

من پلی کیستیکم ی پسر دارم ی سقط داشتم  الانم باردارم مجددا 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

من دو تا دختر دارم اندرومتریوز بودم الانم کیست دارم    هیج درنانی نکردم   فقط  واقعا بجه ننیخواستم استرس حانلگی نداشتم  پیش خودم خیال نیکردم  چقدر خوبه تا نخوام حانله نمیشم !🤦‍♀️😑 زدو  ماه اول عروسی دختر اولم سال چهارم دختر دومم    جلوگیری طبیعی خبر مرگ شوهرم داشت من نمیتونستم قرص مصرف کنم چون کیستم بزرگتر میشد و درد و ۰۰

بچه نخواین و استرسشو نداشته باشین واقعا ن الکی    

زود حانله میشین 

تجربه خودم با وجود کیست ۱۵ سانتی ! باور ندارین میرم سونوهای  کیستمو میارم بعدم سونوی بارداری با همون کیست لعنتی 😪💔

اینقدر استرس نداشته باشین  دنیا همچین جای گل و بلبلی نیست یکی دیگرم بیاریم بدبخت کنیم 💔💔💔💔💔💔😔