2777
2789

قبلا خیلیا از طریق کد معرف از سایت طلاین کلی پول کسب کردن ولی برای کسایی که خیلی فعال نبودن یا آشنای زیادی نداشتن به درد نمی‌خورد

من جدیدا با یه سایت ایرانی آشنا شدم که با دیدن تبلیغ درآمد میده 

فقط بگم که یک ماه اول ممکنه نهایتا ۱تومن درآمد داشته باشید ولی از ماه های بعد دریافتی‌تون می‌ره بالا 

برداشتش هم از ده تومن شروع میشه

اگه خواستین (کارسود) رو توی گوگل سرچ کنید و آپ رو هم میتونید از خود سایت دانلود کنید

349391 اینم کد منه اگه خواستید بزنید به عنوان معرف (فقط بگم که به هیچکدوممون از این طریق پولی نمی‌ده، فقط وقتی منظم فعالیت کنیم چون کد همدیگه رو داریم به هردو یه درصدی میده)

سوال بیشتری داری بپرس جواب میدم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

😂

اونی که طلا معرفی کرده واقعا خوبه 

ولی تو سایتی معرفی می‌کنی که دزده

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂اونی که طلا معرفی کرده واقعا خوبه ولی تو سایتی معرفی می‌کنی که دزده

قبلا ثبت نام کردی؟ مطمئنی دزده؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

برداشت کردی اصلا تابحال

آره

قبلا ثبت نام کردی؟ مطمئنی دزده؟

آره چون داری مدیر سایت پولدار میکنی

مثل شرکت های هرمی هست فقط سرشاخه سود می‌بره 

بعد برای این که پول بیشتر از تبلیغات بهت بده میگه بیا استخر ها بخر 

بعد میگه حالا که نمی‌خری دوستات دعوت کن

بهتره تا خودت پول ازش نگرفتی بقیه ترغیب نکنی 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

آره چون داری مدیر سایت پولدار میکنیمثل شرکت های هرمی هست فقط سرشاخه سود می‌بره بعد برای این که پول ب ...

شما نگفتی ثبت نام کردی فقط به اینکه هرمی هستش استناد کردی

دوستان نزدیکم از اسفند ثبت نام کردن و الان درآمد هم دارن منم تازه شروع کردم و درآمدم داره 

اگر دوست نداری میتونی ثبت نام نکنی گلم