2777
2789

سلام 

ايام تابستون نزديكه 

و خب ممكنه همسايه بالايي يا پايينيتون عاصي بشه 

من خودم مامان دوتا بچم شاغلم و اكثر روزا سر كارم 

ولي مردم نبايد جور منو بكشن 

نبايد اذيتاي بچه منو تحمل كنن 

من ازسركار خسته ميام ولي عصرا بچمو بيرون كلاس ميبرم 

هر روز تقريبا بجز جمعه 

اين بچه انرژيش بيرون تخليه ميشه 

يكمم تو راه باهم حرف ميزنيم يا پاركي جايي ميريم 

هشت برميگرديم يه ساعت تميزين حل ميكنيم 

يه ساعت تلوزيون 

بعد خواب 

برنامه بريزيد 

مردمو عاصي نكنيد 

حق الناس خيلي مهمه 

مردم اينروزا اونقد اذيتن و بار رواني رو تحمل ميكنن حوصله بقيه رو ندارن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ميتونيد كف خونه رو كفپوش بزنيد 

يا باهم كاردستي درست كنيد 

عصرا هم پارك و بدو بدو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رو هم درک کنید که همه شرایط یکسانی ندارند 

شما این برنامه رو میتونستید بریزید همه نمیتونن

اینو منی میگم که سه تا پسر دارم و حواسم بهشون هست تا جای ممکن

ولی هرروز نمیتونم بیرون ببرمشون

هرروز نمیتونم براشون وقت بذارم

ولی در هر حال هرروز حواسم هست ساعات استراحت مردم سروصدا و بدو بدو نکنن

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
واقعا احسنت به شما که درک می‌کنید اکثرا که میگن خب بچه‌ست دیگه چیکارش کنم؟

ببينيد 

به نظرم تنبلن 

من واقعا بعد كارم ميخوام بخوابم 

ولي نميشه چون انتخاب كردم مادر باشم 

همسايه من انتخاب نكرده 

بچه خيلي عزيزه اما براي پدر مادر 

برا بقيه واقعا هيچ جذابيتي نداره 

این رو هم درک کنید که همه شرایط یکسانی ندارند شما این برنامه رو میتونستید بریزید همه نمیتونناینو منی ...

قبل مادر پدر شدن بايد ادم ببينه شرايطش رو داره يا نه 

شما نميتونيد مقصر همسايس ؟ 

البته من باب مثال شمارو گفتم 

وگرنه خودتون ميگيد رعايت ميكنيد 

راستش نبايد كشي جور اينو كه من شرايطش ندارمو بكشه

اون واسه تایمی که بچه عقلش برسه و بشه اینکارو کرد. مثلا بچه دو سه ساله. راه رفتن عادیشم مثل دوییدن میمونه. ولی قبول دارم بچه بزرگتر و باید کنترل کرد با برنامه ریزی. ما یه همسایه داشتیم پسر بچه ده ساله با توپ بسکتبال بالاسرمون بازی میکرد‌. بعد میگفتن بچس. خب آدم عاقل اینهمه بازی و سرگرمی. چرا باید توپ بسکتبال بدی دستش

اون واسه تایمی که بچه عقلش برسه و بشه اینکارو کرد. مثلا بچه دو سه ساله. راه رفتن عادیشم مثل دوییدن م ...

بچه دوساله هم كلاس خاص خودشو داره 

پارك 

خانه بازي وووو 

فقط من مادر نبايد راحتي خودمو بر راحتي مردم ترجيح بدم همين

قبل مادر پدر شدن بايد ادم ببينه شرايطش رو داره يا نه شما نميتونيد مقصر همسايس ؟ البته من باب مثال شم ...

کسی که تو آپارتمان زندگی می‌کنه بهرحال میدونه که یک سری مسائل ممکنه پیش بیاد 

و اینکه من قبل بچه دار شدن چی رو بسنجم؟

مثلاً بگم چون در سال های آینده ممکنه هرروز نتونم بچه مو ببرم پارک و بچه ام دوبار بپره تو خونه پس تا آخر عمر بچه دار نشم؟

اینطوری نمیشه دوست عزیز

مثل این میمونه که من بگم وقتی شاغل شدم باید با ماشین برم سرکار چون ترافیک میشه و هوا آلوده میشه کلا شاغل نباشم 

بعضی مسائل باید تو فرهنگ آپارتمان نشینی تحمل بشه

ولی بله موافقم درعین حال اونی که خودش بچه داره باید رعایت کنه و تا جای ممکن نذاره بچه هاش مزاحم بقیه بشن نه اینکه کلا ولشون کنه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
بچه دوساله هم كلاس خاص خودشو داره پارك خانه بازي وووو فقط من مادر نبايد راحتي خودمو بر راحتي مردم تر ...

مثلا ساعت دو بعدازظهر روز تابستون که وقت استراحت بقیس بچه رو ببریم پارک که خون دماغ بشه یا خانه بازی اینجا از ۴ باز میکنه. یوقتایی درک متقابل میخواد چون شرایط دست ما نیست. البته بچه من هنوز نوزاد ولی خودم کسی بچه این سنی داشته باشه ناراحت نمیشه ولی بچه چهار پنج ساله به بالا و میشه با نشستن سرگرم کرد. 

کسی که تو آپارتمان زندگی می‌کنه بهرحال میدونه که یک سری مسائل ممکنه پیش بیاد و اینکه من قبل بچه دار ...

من در له ترين حالت ممكن از سر كار ميام 

ميشه گفت شرايطش رو ندارم ببرم 

ولي چاره چيه 

قياس مع الفارق ميكنيد چرا 

بله اپارتمانه اما ميدون مين. كه نيست 

بچه من 

خود من راه ميريم 

قطعا صدا منتقل ميشه 

اما صدا بدو بدو داد كجا راه رفتن كجا 

نميدونم شايد من اشتباه ميكنم اينقد مراقب حق همسايه هستم 

مثلا ساعت دو بعدازظهر روز تابستون که وقت استراحت بقیس بچه رو ببریم پارک که خون دماغ بشه یا خانه بازی ...

من بالاييمون بچش بزرگه فكر كنم 

يكم سرو صدا داره تا به الان حرفي نزدم 

ولي واقعا زماني كه نوزادم خوابه اگه بيدار بشه ناراحت ميشم 

و دلم ميخواد همونطور كه مراقب حق بقيم اونام باشن 

خداروشكر تو اپارتمان ما خيليييي همه رعايت ميكنن 

حتي مهمونا حتي ساعات نصف شب از لسانسور هم استفاده نميكنيم 

ولي اگه كامل خونده باشيد نوشتم كف پوش كردن خونه خيلي موثرا

من بالاييمون بچش بزرگه فكر كنم يكم سرو صدا داره تا به الان حرفي نزدم ولي واقعا زماني كه نوزادم خوابه ...

من خودم سعی میکنم نوزادم گریه میکنه ببرمش اتاق پشتی که صدا کمتر خونه کسی بره ولی اگه بره میگم دست من نیست. بچه دو سه ساله هم همینه یاد نمیگیره الان که اروم راه بره‌. الان ما دو تا از همسایه هامون دعوای شدید دارن. چون یکیشون دختر مجرد زندگی میکنه. طبقه پایینی یه نوزاد با یه بچه سه سال اینطورا داره. دختره میگه من سرمو میزارم زمین صدا دخترت میپیچه. یه وسیله مثل اجر برداشته میکوبه تو سر پایینی. یعنی کل ساختمون و بهم ریختن😂😂 اینا کارشون با کف پوش و اینا راه نمیفته