2777
2789
عنوان

بیاین بگید از همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
قلبم فشرده شد وقتی حرفاتو خوندم... دردات واقعی‌ان، اشکایی که شب می‌ریزی، بی‌پناهی وسط رابطه‌ای که با ...

اره یه بار منم سوال کردم اینارو نوشت،

اخرش طوری شد ک نوشت جدا شو🥺 واقعا دگ موندن تو این زندگی‌نابود کردن خودمه

آره عزیزم ، شبیه پروفایلمم تقریبا . امسال معلم شدم ،

خداروشکر انشالا موفق بشی تو کارت و خوشبخت  بشی تو خیلی از تایپیکا قبل از عضو شدنم هم دیدمت خیلی دلم میخواست باهات آشنا بشم چون  یکم جالبه برام زندگیت

یه جاهایی از متن ها و کامنتات رو خوندم

میشه اگه در خواست بدم قبول کنی؟ 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم خیلی بی اعصاب و بددهن بود 

کار خاصی نکردم بردمش روانپزشک دارو داده اروم شده

البته خودشم میخاست تغیر کنه

شوهرم ترس از جدایی داشت چنباری جدی اقدام کردم تغیر کرد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چقدر خوب نمیگه مثلا بدنتو کسی نبینه و ازین حرفا؟

ببین حرفش اینه که ما هرجا باشیم هرچاچوبی باشیم باید قوانینش رو رعایت کنیم

مثلا توی ایران کسی با بکینی نمیره ساحل

مردم هم جنبه ندارن 

ولی مثلا توی سفر دبی با بکینی مشکلی نداره چرا؟ چون همه اونجا با بکینی هستن کسی نگاه کسی نمیکنه 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

خداروشکر انشالا موفق بشی تو کارت و خوشبخت بشی تو خیلی از تایپیکا قبل از عضو شدنم هم دیدمت خیلی دلم ...

ممنونم عزیزم ، اینکه خوشحال شدی، نشون از قلب مهربونت داره . 

احتمالا هم فرکانسی باهام که حرفام به دلت مینشسته ... 

و بازم احتمالا احساس کردم  عاشقی کردنات هم شبه خودمه ، که باز  دلم خواست کلی حرف بات بزنم .... 

ولی حرفام زمانی برات ارزش داره که ، از اینکه  یه تنه  از خود گذشتگی کنی تا اوضاع آروم باشه و بر وفق مراد همسرت باشه ، تا به واسه ی اون   همسرت هم عاشقی کنه ، دلبری کنه ...

ولی به محضی که بخوای خودت باشی، با همه بی حوصلگی هات ، با همه اعتراضات ، همسرت چنان رفتار میکنه ک بازم ترجیح بدی تسلیم بشی..

شاید نتونسته باشم حرفم برسونم ، ولی منظورم اینه ، خدا نکنه تو این زندگی یه جایی ، از شرایطی که هست کَم بیاری ،

اون موقع همسرت ، اُستادی میشه  برای دُرست کردنِ ، زندگی ای به نامه ، جهنم ..... 

و این جهنم تا زمانی ادامه پیدا میکنه، که تو باز تسلیم و بله چشم قربان بشی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم امسال میشمان شاالله مستقل شدم قدم برمیدارم واس ترک این زندگی

به امید خدا خبر قبولیت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین حرفش اینه که ما هرجا باشیم هرچاچوبی باشیم باید قوانینش رو رعایت کنیممثلا توی ایران کسی با بکینی ...

منم قبول دارم اینو ولی همسرم میگه شاید فردا همه بدن باید بدی؟ ازینجور حرفا میگه و بدتر لج میکنه البته از وقتی اعتراض شد خیلی بهتر شده قبلا خیلی سر این چیزام رنجم میداد

ممنونم عزیزم ، اینکه خوشحال شدی، نشون از قلب مهربونت داره . احتمالا هم فرکانسی باهام که حرفام به دل ...

میدونه چی گفتی چون واقعا یه جاهایی بهم سخت گرفته و اذیتم کرده که کوتاه بیام تسلیم بشم

ولی تاحالا بی حوصلگی و اعتراض بهش نکردم همیشه خودمو شاد نشون دادم ولی یه جاهایی حرصش دادم اذیت کردم بهش فشار آوردم 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

ممنون عزیزم قبول ک شدم فقط مونده پودمانو طب کار و…

آها توی تکمل ظرفیت  ؟

مبارکه عزیزم 

منم قبول دارم اینو ولی همسرم میگه شاید فردا همه بدن باید بدی؟ ازینجور حرفا میگه و بدتر لج میکنه البت ...

نه اون اصلا اینطوری نیست

درواقع به زبان ساده بخوام بگم براساس جنبه مردم میگه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره