2777
2789
عنوان

بیاین بگید از همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
درکم میکنه واسم وقت و انرژی میذارهمحبت میکنه هم کلامی هم رفتاریخانواده واسش خیلی مهمه خط قرمزشههاتهر ...

این اصلا حس مراقبت کردن انگار نداره جز تعصب رو پوشش ک‌الاندکمتر شده مراقبت دیگه ای ازش‌ندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از اول این مدلی بوده اصلا نباید ادامه میدادی و بچه میاوردیبه همسرم از اول گفتم دستت بلند بشه یا ...

از اول غد بود ولی من کم تجربه بودم اولی ناخواسته بود 

دومی گولم زد فک کردم تغییر میکنه اما پیرم کرد

یه جوریایی اگه معترض نباشی به شرایطش جو آرومه

بله خداروشکر 

تا حالا اعتراضی به این کاراش نکردم باهاش پایم ولی خب بعضی وقتا خودم یه حرفایی میزنم بهش که ناراحتی رو تو چهرش میبینم میبینم چقدر ناراحت میشه و حرص میخوره دست روم بلند میکنه  وگرنه مثل دو تا رفیقیم باهم برای خوشحالیم همه کاری کرده 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

من کاری نکردم خودش خداروشکر درکش بالاست مرد خیلی سخت تغییر میکنه در اکثر مواردم تغییر نمیکنه اصلا آد ...

خیلی کم تجربه بودمو ساده خانواده مم ساده 

فک میکردم محکومم ب زندگی کردن با این

بله خداروشکر تا حالا اعتراضی به این کاراش نکردم باهاش پایم ولی خب بعضی وقتا خودم یه حرفایی میزنم بهش ...

خیلی حرف دارم  بزنم برات ،

ولی بی خیال . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همسرم تو دعواهایی که من حرص میخورم و خودم مقصرم خیلی ریلکس میشینه رو مبل میگه هرکاری دلت میخواد بکن ...

این مشروب و اینجورچیزا بهش نمیسازه و قبلنا اصلا دست نمیزد الان بعضی وقتا دهندبین دوستاش میشه انجام میده ولی کم

اما تنبلی و بی تفاوتیش نسبت ب احساسم و اخلاق تندش پیرم کرد

شما همونی هستی که معلمی و چهره ات شباهت به روس ها داره؟

آره عزیزم ، شبیه پروفایلمم تقریبا .

امسال معلم شدم ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پرستاری؟؟

خیر

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

این مشروب و اینجورچیزا بهش نمیسازه و قبلنا اصلا دست نمیزد الان بعضی وقتا دهندبین دوستاش میشه انجام م ...

شوهر من میگه فقط برا سر گرمیه 

دوستاش و رفیقاش خداروشکر به همشون اعتماد دارم و میشناسمشون آدمای خوبی هستن  و فقط برا سرگرمی اینکارو میکنن البته که رفیقاش همون بیشترشون همکاراشن  که از بچگی با هم بزرگ شدن آدمای خوب قابل اعتمادی هستن

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

این اصلا حس مراقبت کردن انگار نداره جز تعصب رو پوشش ک‌الاندکمتر شده مراقبت دیگه ای ازش‌ندیدم

نه واسه من برعکسه

روی پوشش هیچ حساسیتی نداره میگه اصن برو با بیکینی لب ساحل آفتاب بگیر ولی اجازه نمیده کسی نزدیک یا کوچکترین اذیتی بکنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره