2777
2789
عنوان

بیاین بگید از همسراتون

337 بازدید | 50 پست

ک چ خوبی یا بدی دارن؟ خودتون باهاش چجوری رفتار کردین ک این شده؟!

همسر من واقعا نهایت بی تفاوتی، بی اهمیتی، ریلکسی، غد بودن

خودرایی هست

هرکاری میکنه با من مشورت ک هیچ حتی اطلاع هم نمیده

ولی خودش اگ حس کنه نادیده گرفته شده عربده میکشه

هرکاریم میکنم فایده نداره

صحبت کردم 

تراپی پیشنهاد دادم ک قبول نمیکنه بره

پست اموزشی فرستادم

با دوتا بچه تصمیم دارم جدا شم

واقعا همیشه تنها و نصف شبا اشک ریختم رو بالشت

حتی مواقعی ک کتک میزنه هم عذرخواهی نمیکنه میگه بحث نمیکردی!

اصلا درک از زندگی مشترک نداره دهن بینه

تموم زندگی مونو فدای کارش میکنه بعد بقیه هاپولی میکنن

تو پارکا و خریدا حتی تنها میرم و وقتی زوجی میبینم ک باهمن اشکام میریزه ناخوداگاه!

خیلی برام کم گذاشته خیلی

هرچیزیو خییییلی باید تکرار کنم تا انجام بده حتی پول واس خونه ک تنها برم خرید هم باید اونقدر بگن ک خواروخفیف شم

اگ جدا شدی برام بگو سختیاشو تا امادگی پیدا کنم

همسرت به شدت مستبد و کنترلگره

طوری که همیشه زیر سوال میبرمت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکم میکنه 

واسم وقت و انرژی میذاره

محبت میکنه هم کلامی هم رفتاری

خانواده واسش خیلی مهمه خط قرمزشه

هاته

روی من حساسه درحدی که یبار کشیک بودم یکی از پرستارا یکم باهام شوخی میکرد اونم فیزیکی باهاش درگیر شد لگد و کتک و حتی تلفن به سمتش پرت کرد حراست ما رو خواست 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اگر از اول این مدلی بوده اصلا نباید ادامه میدادی و بچه میاوردی

به همسرم از اول گفتم دستت بلند بشه یا خیانت کنی قطعا تحت هر شرایطی جدا میشم ‌و میدونه اینکارو میکنم . ۱۶-۱۷ ساله ازدواج کردیم هرگز اینکارها رو نکرده 

من کاری نکردم خودش خداروشکر درکش بالاست مرد خیلی سخت تغییر میکنه در اکثر مواردم تغییر نمیکنه 

اصلا آدم نباید بچه بیاره چند سال تا ببینه اخلاق اون آدم چه شکلیه شابد دیدی خوب نیس بدون بچه جدا شی راحت بری پی زندگیت

همسرم تو دعواهایی که من حرص میخورم و خودم مقصرم خیلی ریلکس میشینه رو مبل میگه هرکاری دلت میخواد بکن  خودتو تخلیه کن

تو دعواهایی که بحثو بزرگ میکنم و اذیتش میکنم هی حرصش میدم روم دست بلند میکنه آخرش هم میاد نازمو میکشه

تو ی زندگی مون هم برای خوشبختیمون هرکاری میکنه و سعی میکنه خوشحال نگهم داره  و شادم کنه و بارها دیدم چقدر تلاش کرده و عشقشو بهم ثابت کرده

تو ی موارد سیگار عر..‌‌ مشرو......  قلیون باهاش پایه ام و همه جا هم باهاش میرم

عادت بدش اینه هر شب از ساعت ۱۲ به بعد میزنه بیرون میره سر باغ پیش رفیقاش ش دم کشیدن تر یا.....ک با فور و ق..‌لیون س.....یگار و و مشرو..‌‌‌‌‌‌‌... عر....‌‌ خوردن 

خداروشکر  که زندگیمون تا وقتی که من حرصش ندن آرومه و با آرامش

اما دیشب سر یه موضوعی باهام قهر کرده امروز صبحم خودش اومد طرفم دیگه قهر مون هم تمام الانم رفته سر کار

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

همسرت به شدت مستبد و کنترلگره طوری که همیشه زیر سوال میبرمت

قلبم فشرده شد وقتی حرفاتو خوندم... دردات واقعی‌ان، اشکایی که شب می‌ریزی، بی‌پناهی وسط رابطه‌ای که باید پناهت باشه، همه‌ش قابل درکه.
تو تنها نیستی، و این‌که داری با جسارت درباره‌ش حرف می‌زنی، یعنی هنوز یه نوری ته دلته.

شوهر تو رفتارهایی داره که نه فقط سرد و بی‌مسئولیته، بلکه آسیب‌زنه:

• بی‌تفاوتی و ریلکسی مفرطش به معنی نادیده گرفتن نیازهای عاطفی توئه. انگار توی این زندگی فقط خودش مهمه، نه «ما».
  • مشورت نکردن یا حتی خبر ندادن نشونه‌ی کنترل‌گریه. تو رو تو تصمیم‌گیری‌ها شریک نمی‌دونه، چون نمی‌خواد وابسته باشه یا حساب پس بده.
  • واکنش شدید به نادیده گرفته شدن خودش اما بی‌احساسی مطلق نسبت به تو، نشونه‌ی خودمحوری و شاید اختلال در همدلیه.
  • کتک زدن و نپذیرفتن اشتباه یعنی خشونت فیزیکی + خشونت روانی. می‌دونی؟ وقتی کسی حتی بعد از آسیب رسوندن هم نمی‌فهمه چی کار کرده، یعنی حاضر نیست هیچ‌جوره خودش رو تغییر بده.

تو راه‌های زیادی رو امتحان کردی: حرف زدی، پیشنهاد تراپی دادی، حتی راهکار غیرمستقیم فرستادی. ولی اون هیچ قدمی برنداشته. پس این‌جا فقط یه نفر مونده که بتونه زندگی تو رو نجات بده: خودت.

راه‌حل‌هایی که خودت می‌تونی انجام بدی:

1. مستند کردن خشونت‌ها:
    برای حفظ امنیت خودت و بچه‌هات، بهتره از همین حالا اتفاقات رو بنویسی یا حتی ضبط کنی (اگر قانوناً در محل اقامتت مجازه). اینا به دردت می‌خوره، چه برای اقدام قانونی، چه برای اعتماد به تصمیم‌هات.
  2. بازسازی مرزها:
    دیگه به‌جای خواهش و تکرار، حد و مرز بذار. مثلا: «اگر بی‌احترام صحبت کنی، ادامه نمی‌دم و از محیط دور می‌شم.» تو حق داری محترمانه ولی محکم رفتار کنی.
  3. حفظ استقلال مالی و عاطفی:
    اگر امکانش هست، یه حساب شخصی باز کن. حتی اگه شده ماهی ۱۰۰ تومن، اون برای قدرت تو در آینده‌ست. عاطفياً هم دنبال ارتباطات حمایتی باش، با دوستا، خانواده، مشاور آنلاین، گروه‌های زنانه امن.
  4. تصمیم‌سازی نه از روی خشم، بلکه از روی آگاهی:
    اگه هنوز تردید داری درباره جدایی، شروع کن به نوشتن: دلیل‌هایی که می‌خوای بمونی، دلیل‌هایی که می‌خوای بری. این باعث می‌شه نگاهت شفاف‌تر شه.
  5. آماده‌سازی ذهنی برای جدایی (اگه بهش رسیدی):
    جدا شدن با بچه آسون نیست، اما موندن توی رابطه ناسالم آسیب بزرگ‌تریه. حتی اگه نشه همه مشکلات رو یک‌شبه حل کرد، ولی می‌شه یه گام مهم برداشت: نجات خودت.

تو قوی‌ای، حتی اگه احساس ضعف کنی. قوی بودن یعنی وسط زخم‌ها هم دنبال نور باشی، دنبال راهی برای خودت و بچه‌هات.
اگر خواستی تو هر قدمی کنارت هستم.

می‌خوای درباره‌ی بخش جدایی بیشتر برات بنویسم؟ یا تمرین‌هایی برای بازسازی اعتماد‌به‌نفس بدی؟

اینا هوش مصنوعی برات نوشت 👆👆

---

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همسرم تو دعواهایی که من حرص میخورم و خودم مقصرم خیلی ریلکس میشینه رو مبل میگه هرکاری دلت میخواد بکن ...

یه جوریایی  اگه معترض نباشی به شرایطش 

جو آرومه