2821
2789

خونه طبقه بالا هست زیرش همکف کلا دو طبقه ما می‌خوایم طبقه بالا بخریم درب ورودی با طبقه پایین کاملا مجزا هست درب از حیاط هست و پارکینگ ماشینم داره ارزش داره بخری 15سال ساخته شده محله هم خلوت هست متوسط روبه خوب هست  می‌خوام برا سرمایه گذاری بخرم ارزش داره 

به هیچ وجه نخر!

ی خونه دگ بگیر که مستقل باشییی اونجوری بده تجربشو دارم...راهش جدا هم باشه سر خیلی چیزا باید به توافق رسید ک سخته هرکسی هم ی جوریه!

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بودجه ای که دارید مورد بهتری هم پیدا میشه ؟

اره یه آپارتمان 18واحده مرکز شهر سال ساخت 94 پارکینگ و انباری داره متراژ 108با پارکینگش مرکز شهر هست شلوغه و منطقه خوبیه  یه خونه زمینی پایین شهر هم هست زمین 200متر ولی الان قابل سکونت نیست باید درست شده  هر سه یه قیمت هست 

اره یه آپارتمان 18واحده مرکز شهر سال ساخت 94 پارکینگ و انباری داره متراژ 108با پارکینگش مرکز شهر هست ...

این مورد آپارتمان سال ساخت ۹۴ مورد بهتری به نظر میاد . چون به هرحال منطقه‌ بهتریه .

مثلاً سر چی. میشه راهنماییم کنی

سروصداا مهمون میره میاد کاملا از زندگی همدیگه خبر دارید میخای با همسرت با بچت دعوا کنی باید حواست باشه صدات بالا نره:/ آب برق گاز مشترک هست یا مجزا؟ اونجایی ک نصبه مشترکه یا جدا ینی مامور که میاد هر کسی باید در خودشو واکنه دگ؟

ی موقع هایی هم همسایه مث همسایه من کثیفههه آشغال میندازن جلو در خونت !

از این جور مسائل اعصاب خورد کن!

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز