2777
2789
عنوان

خانما لطفاً راهنمایی کنید

362 بازدید | 19 پست

خواهرم ترم دو هستش میگه خوابگاه اذیت میشم واسم خونه بگیر. کسی بوده هم خوابگاه رو تجربه کرده باشه هم خونه مجردی رو؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

خوابگاه بهتر

میگه اذیت میشم

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بشخص نمی‌پسندم دختر جوان تو یه شهر دیگه خونه مجردی داشته باشه خطرناکه

منم بهش میگم خودم هم تجربه خوابگاه داشتم هم خونه مجردی ولی میگه نمیتونم تو یه اتاق با چند نفر باشم 

تو مجتمع یا ی محله امن واسش خونه بگیرین اگ بشه با ی هم کلاسیش باشه بهتره اگ ن تنها چ ایراد داره جای مطمئن امن بگیرین 

منم‌اخلاقم مثل خواهرتونه دوماه خوابگاه بودم نتونستم 

زور میگفتن و اذیت میکردن شبیه ی حالت گروه و باندبازی تو پسرا

تو مجتمع یا ی محله امن واسش خونه بگیرین اگ بشه با ی هم کلاسیش باشه بهتره اگ ن تنها چ ایراد داره جای ...

اره تصمیم گرفتم واسه اول مهر واسش خونه بگیرم. زور که نمیگن ولی کلا خواهر من نمیتونه با چند نفر تو یه اتاق زندگی کنه

اره تصمیم گرفتم واسه اول مهر واسش خونه بگیرم. زور که نمیگن ولی کلا خواهر من نمیتونه با چند نفر تو یه ...

جای امن مثلا مجتمع خوبه و ب خودشم بگین همیشه درهارو قفل کنه و از داخل کلید بزاره داخل در 

مثلا دستشویی حمام میره چون تنهاست در قفل نکنه ک گیر نکنه اونجا 

از اینجور مسائل احتیاطی بهش بگین و اگ ی نفر هم خونه ای هم رشته خودش هم پیشش باشه بهتره 

جای امن مثلا مجتمع خوبه و ب خودشم بگین همیشه درهارو قفل کنه و از داخل کلید بزاره داخل در مثلا دستشوی ...

خودم اول مهر کارم کم میشه تا بهمن ماه میرم پیشش بهش گفتم ببین یه دختر که از نظر خودت خوب باشه پیدا کن همخونه بشه باهات تنها نباشی ما نگران نباشیم همش. البته این خونه که قراره بگیرم واسش نزدیک خونه عمه مادرمه یکم خیالم راحته

جای امن مثلا مجتمع خوبه و ب خودشم بگین همیشه درهارو قفل کنه و از داخل کلید بزاره داخل در مثلا دستشوی ...

همش فکرم درگیرشه 

خوابگاه بهتره چون غذا میدن. کم خرج تره...حالا چرا به شما میگه؟ مگه پدر یا مادرتون نیستن؟

چون با من راحته هزینه هاشو خودم میدم مشکل هزینه نیست یکم ترس دارم تنها باشه

خوابگاه بهتره چون غذا میدن. کم خرج تره...حالا چرا به شما میگه؟ مگه پدر یا مادرتون نیستن؟

غذاهای خوابگاه رو اکثرا نمیخوره خودش آشپزی میکنه