2777
2789
عنوان

گوشت گوساله

164 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم گوشت گوساله تو خورشت قیمه و قرمه اینه پلاستیک می‌مونه مزه هم ندارع . شوهرم این گوشت و دوست داره خدم گوسفندی دوست دارم از طرفیم‌ آدم مهمون دعوت می‌کنه زشته گوسفندی نباشه تو خورشت . دیشب بازم گوساله گرفت 😭😑😑 

منم فقط گوسفندی دوس دارم ولی واسه مهمون اکثرا گوساله میریزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گوسقندی 

معلومه که زشته

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

عادت کردی 

حالا ما از گوشت گوسفندی خوشمون نمیاد حس میکنم بوی بشدت مزخرفی میده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دو تاشو بريز با اندازه متفاوت كه بدوني كدومه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلیقه ایه.من کسایی میشناسم فقط گوساله میخورن و از گوشت گوسفند بدشون میاد اما من خودم و خانوادم اصلا عادت به گوشت گوساله نداریم.من بدم میاد و بخاطر سفتیش اصلا نمیتونم بخورم.معمولا جایی توی خورشت گوشت گوساله باشه گوشتشو نمیخوریم.الانم که دیگه قیمتش هم با هم چندان فرقی نداره.

عادت کردی حالا ما از گوشت گوسفندی خوشمون نمیاد حس میکنم بوی بشدت مزخرفی میده

چه جالب من از بوی گوشت گوساله و گاو بدم میاد.جایی وارد بشم سریع میفهمم خورشتش با گوشت گوساله هست و بخاطر بوش بزور یکم از آب خورشت میخورم فقط.یدفه مخلوط گرفتیم چرخ کردیم که مثلا آب نشه ولی با کلی ادویه هم هیچکدوم نمیتونستیم بخوریم.