2777
2789
عنوان

تاحالا موردی دیدن که دختره سنش کم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 95 پست
بخدا دوسش دارم ولی کلی ترس دارم از اینده از این زندگی

ترس برادر مرگه..به ترس فکر نکن چون بدتر میشی..به علاقه ات فکر کن چون مثبته‌..به چیزای مثبت فکر کن تا آرامش بگیری‌..عزیزمن بحث و دعوا همه جا هست..خونه شما خونه ما خونه همهء نی نی سایتی ها دعوا هست ..دنیا که به اخر نمیرسه...ازالان برو با ذوق لباس فرمالیته عقد بخر

عکاس رزرو کن برید محضر عقد کنید و عکس بگیرید..

باهاش حرف بزن بگو میخوام مستقل باشم یا بگو میخام خونه دار بشم‌..مرد ها مث پسر بچه کوچولو هستند اگر سر لج برداری بدتر میشن اما اگر محبت بورزی‌ چنان وابسته میشن  و گوش به حرف میدن دنیا انگار تو دستاته‌..عاقلانه حرف بزن و عمل کن.

برای ایندتون‌ تصمیم بگیرید‌.

باهم میرید خرید.سفر.پارک.مهمونی.سینما.دورهمی دوستانه‌.کلی دنیای متاهلی با دنیای مجردی فرق میکنه به شرط اینکه سخت نگیری..اگر سخت بگیری بهت خوش نمیگذره

ترس برادر مرگه..به ترس فکر نکن چون بدتر میشی..به علاقه ات فکر کن چون مثبته‌..به چیزای مثبت فکر کن تا ...

شاید بزرگترین  اشتباهای زندگیم رفتن تو رابطه  بود 

از تنهایی و... 

و بدترین  اینکه خیلی سریع به خانوادم میگفتم

کاش هیچ وقت باهاش اشنا نمیشدم

حوصله اینکه  از خونه بیام بیرون ندارم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا یکی پیدا میشه دنبال رل یکی دنبال شوهر یکی دنبال بحث خواهرشوهر مادرشوهر اکثراً همه پربازدید ها برای بحث و دعواست که پربازدید میشن😂کلا ایران و مردم ایرانی یجوری هستن انگار دعوا رو دوستدارن ولی به رو نمیارن‌..ولی وقتی ببینند‌ دعوا هست خوشحال میشن و بابتش حرف می‌زنند و نظر میدن امان از اینکه برای صلح و آشتی باشه همه میگن نمیدونیم تجربه نداریم .نمیشه. تنها باش.

چرا؟چون همش دنبال بحثن‌ .فرصت آشتی هیچوقت به خودشون ندادن

اینجا یکی پیدا میشه دنبال رل یکی دنبال شوهر یکی دنبال بحث خواهرشوهر مادرشوهر اکثراً همه پربازدید ها ...

دعوارو دوستت دارن

شاید بزرگترین اشتباهای زندگیم رفتن تو رابطه بود از تنهایی و... و بدترین اینکه خیلی سریع به خانواد ...

الان همه اینایی که گفتی نفوذ بده‌..

چرا مثبت فکر نمیکنی منم آدم دورنگرا‌ 

ولی بیرون که میری حال و هوات عوض میشه.

الان فقط داری روح و روان خودتو مریض میکنی ها.نکن اینجور

الان همه اینایی که گفتی نفوذ بده‌..چرا مثبت فکر نمیکنی منم آدم دورنگرا‌ ولی بیرون که میری حال و هوات ...

نمیدونم حال بد شده 

شایدم مقصر خانوادم بودن 

همیشه از نوجوونی عروس خالم میزدن تو سرم که اون تو ۱۴ ازدواج  کرد و ت عرضه درس نداری  حتی ازدواج  هم نمیکنی 

سر همین چیزا  چندسال درس نخوندم ولی یهو اومدم چندسال تو یسال خوندم پدرم دراومد 

الانم واقعا دیکع حس حال ندارم یعنی اون الان خوشبخت  لابد عرضه داره من ندارم دیگه

نمیدونم حال بد شده شایدم مقصر خانوادم بودن همیشه از نوجوونی عروس خالم میزدن تو سرم که اون تو ۱۴ ازدو ...

خب دیگه دنیا همینه همش رقابت..ولی الان تو پخته تر ازاون ۱۴ساله هستی

چالش های که اون داشته شما نخواهی داشت.

برو فقط رو خودت کار کن و شرایط بزار برای ازدواج💐

خب دیگه دنیا همینه همش رقابت..ولی الان تو پخته تر ازاون ۱۴ساله هستیچالش های که اون داشته شما نخواهی ...

ررفتار خانوادم درست نبود من پشیمونم و سودی نداره امیدوارم بتونم حالمو خوب کنم

ررفتار خانوادم درست نبود من پشیمونم و سودی نداره امیدوارم بتونم حالمو خوب کنم

وقتی ازدواج میکنی دنیات عوض میشه طرز فکرتون عوض میشه با یکی دیگه داری زندگی میکنه و میخوری و میخوابی و قراره برای بچت زندگی خوبی بسازی

برو تو اینستا نگاه کن اونایی گه عروس میشن چاکرای می‌کنند اوق آتلیه لباس ارایشگاه‌ فیلمبرداری‌ عروسی مسافرت اوههه ببین چکار می‌کنند ولی تو نشستی ب چی فک میکنی ناسلامتی دختری😂

برو تو اینستا نگاه کن اونایی گه عروس میشن چاکرای می‌کنند اوق آتلیه لباس ارایشگاه‌ فیلمبرداری‌ عروسی ...

اونا هیچ  کدوم بچه مچه نیستن و نصف فیلماشون فیکه