2777
2789
عنوان

عمل در اوردن رحم ...

288 بازدید | 16 پست

دکتر به مامانم گفنه باید بیای رحمت رو در بیاری .  گفت اگه به خونریزی بیوفتی دیگه نمیشه کاری کرد...  و اینکه دکتر مسافرته 2 هفته دیگه به مامانم وقت عمل داره . واقع خونریزی داشته باشه نمیشه بر دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من چند سال خونریزی داشت اخریا دیگ خیلی شدید بود ولی دکتر فوری گف بستری شو و رحمشو دراورد

اگر تمام عمر؛ جوراب ابریشمی بپوشم فکر نکنم اثر جای زخمی که روی قلبم است محو شود …

چرا میشه فقط اگه خونریزی زیاد بشه بدنشون ضعیف میشه و نقاحت طولانی میشه

مادر من زود رفت یک هفته خوابید و بعدش عالی بود عمم دیر رفت تا 6 ماه رو پاهاش نمیتونست وایسه و خوابیده بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

حالا مامان من میگه عمل سختی نبود مثل سزارین بود در عوض دردای دورش از بین رفت خونریزیا تمام شد

کلا خیلی راضیه

مامانم 29 سال پیش عمل کردن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مشکل مامانت چیه؟ چند سالشه؟ خیلی عمل سخت و سنگینیه، به نظرم حتما با جندتا دکتر دیگه مشورت کنید

مامانم کورتاژ شد دکتر از نتیجه پاتولوژی گفت باید سریع در بیاری... حدودا 10 سال پیش یه دکتر دیگه گفته بود باید در بیاری که مامان من نرفت

کسی دیگه نیست 

سلام عزیزم خوبی؟منم عمم عمل رحم داره خیلی نگرانم میشه بگی مامانت عمل کرد؟شرایط بعدعمل چطوری بود؟الان بهتره؟توروخداکمکم کن خیلی نگرانم میدونم واس سال۹۶ولی مطمئنم تاالان مادرت خوب شده