2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم بود ولی همه نظرشون این بود که شوهرمو دوس داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 43 پست
نمیتونم بیخیالش باشم ۷ ماه از دستش زجر کشیدم چطور بیخیالش باشم اخه

ببین یه کسی که ۸سال رفاقت داشتیمو برا خوشی زندگیش همه کار کردم آخر هار شد وحمله کرد کلی موهامو کند و دهنمو پرخون کرد.خیلی دنبال تلافی بودم اما کاری نکردم چون ترسش  بهم لذت میده اگه یه جا باهام تنها شه مث موش در میره.سوار اتوبوس شم اون باشه پیاده میشه قبل رسیدن به مسیرش.تو کوچه ببینه قدم تند میکنه رسما فرار میکنه چون میشناسه کینه ایم ولی میگم بزار خوب استرس بکشه و فک کنه کی قراره از کجا تلافی کنم منم صبورم میشینم به وقتش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن چیکارش داری، واسه خودت دشمن تراشی می کنی ، اذیتش کنی بعدا میره سراغ جادو جمبل همین که کاری به ...

شوهرم خودش بهتر از من میدونه همه چیو 

پس نظر اکثرتون این بوده کاری بهش نداشته باشم🥲

خدا خودش میگه نذار ظالم بهت ظلم کنه ک مظلوم واقع نشی

با کمک نظرات بقیه کارش بهش ندارم ولی اگه فرصتش پیش بیاد یه جایی دونفری باشیم تنها گیرش بیارم حقمو ازش میگیرم من دنبال فرصت نمیگردم 

اگه خداقسمت کنه فرصت خودش پیش میاد

اگه تاوانشرو پس نداد چی

اگه آرومت میکنه بزنش ولی موهاشو بکن وبزن تو سرش که جاش نمونه وگرنه میتونه شکایت کنه و کلی دردسر خصوصا که اقوام شوهرتم هس حواستم باشه جایی که دوربین هس نزنیش.ولی روشهای جالبتری هم هست میتونی جوریکه نفهمه ضربتو بزنی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خودت باشی بیخیال میشی؟

آره 

چون دانشگاه که از همه واقعیت خبر ندارن فقط منم که آدم بده میشم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی