2777
2789

چی شده عزیزم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون قراره بمیریم، عمر هم تو یه چشم بهم زدن میگذره، صبر کن شاید چیزای قشنگی در انتظارته، چرا از خود ...

۳۳ سال منتظر موندم ....

من بدرد نمیخورم ، من از خودمم بیزارم ، هیچ کس دوستم نداره 

عزت نفست پایینه عزیزم که خودتو دوست نداری و تحقیر و سرزنش میکنی،باید روی عزت نفست کار کنی تا ببینی زندگیت چقدر زیبا میشه...

به خاطر هر دردی که خودکشی کنی ،فکر نکن راحت میشی!

تا ابد با همون درد باید سر کنی !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

این دنیا و آدم هاش همه پوچن به این فکر کن که چه بخوای چه نخوای صد سال دیگه نه خودت نه آدم های دورت نیستن که تو روبابت اشتباهاتی که کردی قضاوت کنند صد سال دیگه هیچ کس نمیدونه تو کی هستی پس زندگی الانت رو خراب کنی برای چی از این فرصت استفاده کن و برای خودت زندگی کن

۳۳ سال منتظر موندم ....من بدرد نمیخورم ، من از خودمم بیزارم ، هیچ کس دوستم نداره

30 سال اول رو که آدم نمی‌فهمه کی و چطوری گذشت و همش تجربه ست، 33 سال که هنوز تازه زندگی جلو روته

یه راهی برا خودت پیدا کن خودتو نجات بده، زندگی یک باره، ارزششو داره