2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید مشکل زنانه

131 بازدید | 14 پست

چند وقته مدام عفونت می گیرم دکتر می رم خوب میشم دوهفته اینا خوبم دوباره شروع میشه 

بعد امروز سوزش وخارش داشتم پماد کلوتریمازول زدم الان رفتم دستشویی دیدم اون حالت خشکی و خارش کم شد از داخل و ا ژ ... ترشح زرد رنگ اومد 

چیکار کنم به داروهام ادامه بدم ؟

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر منم سه روز از موعد پریدم گذشته و دیروزم ببخشید رابطه داشتم امروز ترشحات سفید مثل اوایل پاکی داشتم دلیلش چی می تونه باشه یعنی عفونته؟خارش اصلا ندارم...اخه فکر نکنم باردارم یاشم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
عزیزم جان مادرت انتی بیوتیک سرخود نخورحتی اگه خیلی حس وارد بودن رو داروها داریحتما امروز برو دکتر و ...

اون دارو هامو دکتر داده بود خوردم خوب شدم ادامه ندادنش بقیه رو تو کمد داشتم ای کاش تا تمومش نکرده بودم ولی نمی‌کردم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

اون دارو هامو دکتر داده بود خوردم خوب شدم ادامه ندادنش بقیه رو تو کمد داشتم ای کاش تا تمومش نکرده بو ...

اخ اخ بدنت مقاوم شده

برو دکترهمینو بگو و معاینه شو درستش میکنه

وگرنه مزمن میشه بدبخ میشی

گلم حتما اول برو دکتر اگه متاهلی هم به شوهرت بگو با کاندوم باهم رابطه داشته باشید من خودمم شوهرم تا زمانی که عسلویه کار میکرد همین مشکل داشتم یعنی آنقدر شدید بود گریه میکردم ولی حالا چند مدتیه کارش از عسلویه دیگه کنسل شده شغلشو عوض کرده داخل اصفهان دیگه همچین مشکلی ندارم 

حتما هم برو دکتر سر از خود مصرف نکن دارو ها و پماد ها عفونت خیلی بدجورن اگه بخوای سر از خود مصرف کنی بعدا عوارضشو میبینی 

انشالله که خوب بشی گلم بلات دور

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

آره اگر ممکنه

پیج خانم بیرانوند بود بزنی اینستا برات میاره اگه هنوز پیجش فعال باشه.یه پک بود استفاده میکردیم بعد از یه ماه میدیدم اندازه یه تخم مرغ از رحم عفونت میاد بیرون