2777
2789
عنوان

چ غلطی بودکردم خدیاااااا😭😭😭

1856 بازدید | 103 پست

بچه اوردن خیلی سختههه وایی من دیگ تحمل ندارممم 

شبا میخاب دوشب بیدار شده حالا امشب هنوز روپامه تکونش میدم نمیخابههه 

صبح ها هم انگار کوک شده ساعت ۶ چهل دقیقه بیدار میش روزا هم یک بار فقط درحد یک ساعت میخاب 

اصلا خابش خوب نیست اصلااااا چیکارکنممممم🥲بردم دکتر میگ کمبود ویتامین ندار میگم خوب شربت خاب بهش بده میگ ضرردار واقعا دیگ کم اوردم از شدت بیحابی تن صدام عوض شده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

۱ سال سه ماهش هست

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا خاطره میشه سعی کن همسرت تو خونه بمونه کمکت

خونه نیست اموزشیهه براز نطام استخدامی🤭🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 هیچگس نیست این بچه روبدم دسش دوساعت ن زیاد فقط دوساعت بخابم 

پسر من تا دوسال همین بود از شیر گرفتمش خوب شد

ایمم وابسته شیر ثانیه ب ثانیه شیر میخاادد البته شیر خشکیه 

عزیزززم خسته مادری نباشی یه کوچولو صبر کن یک و نیم سال خیلی بهتر میشه درطول روز زیاد بازی کن باهاش و نذار بیشتر از یک ساعت بخوابه و شب قبل ساعت ۱۰ همه رو تعطیل و خاموش کن سریع به الگوی خواب عادت میکنه وقبل خواب قشنگ سیرش کن باید ۱۰ شب تا ۲ بامداد تو خواب عمیق باشه 

از شیر گرفته بشه بهتر میشه، صبور باش عزیزم میگذره😣

تا چند سالگی باید شیر بخورن اخه بهداشت میگفت ک دبگ شیر شب بهش نده ولی این یک ساعت نیم یک بار شیر میخاد شبا 

سخته... اما قدر این روزا رو بدون یک بار بیشتر تکرار نمیشه .. بزرگ بشه دلت بر این روزا تنک میشع

غلط کنم دلم تتگ ش 

ایمم وابسته شیر ثانیه ب ثانیه شیر میخاادد البته شیر خشکیه

خوب میشه صبر داشته باش .روزا بچتو بذار پیش مادرت یا خواهرت خودت بخواب 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️