2777
2789
عنوان

چ غلطی بودکردم خدیاااااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 103 پست
تا چند سالگی باید شیر بخورن اخه بهداشت میگفت ک دبگ شیر شب بهش نده ولی این یک ساعت نیم یک بار شیر میخ ...

دخترمنم شب تاصبح صبح تاشب شیر میخورد😕 هرکار کردم نشد شیرشبو قطع کنم باورت نمیشه تاصبح تو دهنش بود اگ درمیومد بیدارمیشد🫠

من1 سال وده ماهش ک بود از مبل افتاد دندوناش شکست از شدت درد دیگه نتونست شیر بخوره 😞

اولش خیلی روز و شبای بدی بود ولی خب بعدش هم از نظر غذایی هم خواب خیلی خوب شد

از شیرم ک بگیر حداقل 1 ماه اولش سخته بعد درست میشه 

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی سخته منم بچمو تنها بزرگ کردم یبار هیچ کس غذا برام نیاورد یا کمک نکرد

🥲🥲🥲من نمیگم سنم کم امو خب هنوز ۲۱ سالم واقعا زود بودبرابچه اوردن ناخاسته بود لصلا نخاستم الانم خداروشکر ناشکری نمیکنم اما از پسش برنمیام دیگ انرژی ندارم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نوبتی نمیشه نگهش دارید؟؟ شما بخوابید شوهرتون نگه داره. یا از اوناست که هیچ کاری نمیکنه؟

ن خدایی کمک میکنه خونه باش . اما نیست مظام استخدام شده اموزشیییههه بیچاره 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نازی گفتین 15 ماهش اگر وزنش اوکی، میتونید کلا از شیر بگیرید، خوابش یکسره میشه و راحت میشید

۱ سال س ماهش هستتت چطور از شیر شب بگیرم وقتی بیدار میش شیر میخاد بلد نیستم چیکارکنمممم

نازی گفتین 15 ماهش اگر وزنش اوکی، میتونید کلا از شیر بگیرید، خوابش یکسره میشه و راحت میشید

وای اره همون ۱۵ ماه 😑 من باز گفتم یک سال س ماه فک کردم اشتباه سنش رو خوندید واقعا دیگ مغزمم کشش نداره پیامارو درک کنم

دخترمنم شب تاصبح صبح تاشب شیر میخورد😕 هرکار کردم نشد شیرشبو قطع کنم باورت نمیشه تاصبح تو دهنش بود ا ...

عزیزمممم خداحفظش کنههه

نئوزینک بهش ندادی؟ 

شاید یچیزی تو بدنش کمه، یه دوره بهش بده یکم خابش بهتر میشه 

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
وای اره همون ۱۵ ماه 😑 من باز گفتم یک سال س ماه فک کردم اشتباه سنش رو خوندید واقعا دیگ مغزمم کشش ندا ...

طبیعی مادر تا دوسالگی فرزندش انگار کرکره مغزش پایین و تمام هواسش برای بچش تیز شده

فدای سرش و سرت چند لا پارچه زیرش پهن کن اعصاب خودتو نجات بده تازه داره ریخت و پاشش شروع میشه

😂😂خیلی پررو میوه براش تیکه میکنم میدم بخور دونه دونه میبره پشت هر مبل ی دونه میوه میزار😑توبخاری میندازه پسر بچه شیطون مثل دختر میست اروم باش🤣🤣🤣