2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاالله😍

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اگ تاپیک قبلت رو باز میذاشتی بهت میگفتم از کدوم دسته ای و چی بهت میگنسوال میپرسی تاپیکتو قفل میکنی

نخواستم بحث بشه اونجا

اینجا بگو چی بهم میگن؟می‌شنوم عزیزم

کسی سوال میپرسه منتظر جواب می مونه دختر، نه اینکه تاپیک رو قفل کنه این نشاننده ی اینه شما دنبال جواب نیستید فقط میخواید رفع تهمت و اتهام کنید  

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

کسی سوال میپرسه منتظر جواب می مونه دختر، نه اینکه تاپیک رو قفل کنه این نشاننده ی اینه شما دنبال جواب ...

نخواستم تو اون تاپیک بحث و دعوا بشه و بیشتر از این توهین بشه اگه جوابی میخواین به سوالم بدین اینجا جواب بدین 

نخواستم بحث بشه اونجااینجا بگو چی بهم میگن؟می‌شنوم عزیزم

لینک تاپیکو بده تاپیک لباس من ندیدم برم بخونم بعد نظر میدم 

ولی خب تاپیکی ک گذاشتی سوال پرسیدی بعد قفل کردی همونجا بحث بشه بهتره 

لینک تاپیکو بده تاپیک لباس من ندیدم برم بخونم بعد نظر میدم ولی خب تاپیکی ک گذاشتی سوال پرسیدی بعد قف ...

پاک شد متاسفانه 

یه خانم میخواستن لباس ببخشن که دیده بودن پروفایل اکثر خانم هایی که خواستن لباس بگیرن مذهبی هست و اومدن توهیین کردن برای همین دعوا شد اونجا 

نخواستم بحث بشه اونجااینجا بگو چی بهم میگن؟می‌شنوم عزیزم

گلم همه ی مذهبی ها بد نیستند و همه ی غیر مذهبی ها هم همینطور این نفاق مابین مذهبی و غیر مذهبی یک بازی سیاست کثیف هستش که سران بابت نفع سود جویی و پولشویی و اختلاس به راه میندازند و تمام گناهان خودشون رو گردن مذهبی هایی که در این امور سکوت رو اختیار کردند میندازند،حالا چرا غیر مذهبی ها شاکی هستند و نفرت دارند چون  فشار اقتصادی داره کمر زندگیشون رو خرد و خمیر میکنه و چون شماها سکوت رو در مقابل به ظاهر مذهبی های اختلاسگر اختیار کردید از چشم شما میبینند، یک موضوع دیگه هم هست چون مذهبی ها اعتقاد دارند هیچ کس از اونها بهتر درجهان وجود نداره و نظرشون یک کلام هست و فقط خودشون اثبات شده است و فکر میکنندفقط درست عمل میکنند البته همشون نه،  این به مزاج غیر مذهبی ها خوش نمیاد و میگن همه ی ما انسان هستیم با هر دینی با هر نگرشی انسانیت رو و کنارهم بودن رو وووووو ما باید شادی و آرامش رو بهم هدیه بدهیم، چون این موضوع برای مذهبی ها امکان پذیر نیست هر اتفاقی از سران بیفته چه دزدی چه غارت چه گرانی از چشم مذهبی ها میبینند 

امیدوارم این نفاق و این سیاست زشت ما بین مردم از بین بره و انسانیت و دوستی جاشو بگیره ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

گلم همه ی مذهبی ها بد نیستند و همه ی غیر مذهبی ها هم همینطور این نفاق مابین مذهبی و غیر مذهبی یک باز ...

من هیج مشکلی با مذهبی و غیر مذهبی ندارم فقط دوست ندارم بهم توهین بشه عزیژم 

من خودم همه جور دوستی دارم نه تا بع حال به حجاب کسی کار داشتم نه به نماز کسی نه به بقیه چیزا که به خود طرف ربط داره اعتقادات و افکار هر کس مثل مسواک شخصی من کاری ندارم از توهین خوشم نمیاد