2777
2789
گلم همه ی مذهبی ها بد نیستند و همه ی غیر مذهبی ها هم همینطور این نفاق مابین مذهبی و غیر مذهبی یک باز ...

چقد خوب و اروم کامل توضیح دادین شما 

ممنونم ازتون خدایی خیلی قشنگ توصیف کردین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من هیج مشکلی با مذهبی و غیر مذهبی ندارم فقط دوست ندارم بهم توهین بشه عزیژم من خودم همه جور دوستی دار ...

دقیقا منم ی دوست چادری دارم خیییلی با هم خوبیم یعنی ماه تر ازین دختر من ندیدم چقد خوبه کنار هم زندگی کنیم و همو دوست داشته باشیم و کاری ب کار همدیگه نداشته باشیم چقد خوبی شما

متاسفم اگ بهتون توهینی شد توی اون تاپیک من نخوندم تاپیک رو فقط میخوام بهت بگم ک اگ دیدی ی نفر از ی قشر لحنش تنده یا کلا ادم بدیه فکر نکن ک کل اون قشر اینجورین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم ی دوست چادری دارم خیییلی با هم خوبیم یعنی ماه تر ازین دختر من ندیدم چقد خوبه کنار هم زندگی ...

بله درسته خیلی ممنونم 

نه اصلا این فکرو نمیکنم. کیپونم مذهبی نما زیاد شذه خودم از این آدمای مذهبی نما بد ضربه ای خوردم و به خاطر همین با کسایی که ادعایی ندارن راجب دین و مذهب و معمولی رقتار میکنن رابطه بهتر شده چون فهمیدم چطور از مذهبی ها زده شدن اونم فقط برای مذهبی نما ها