2777
2789

دخترم همش میخاد بره خونه مادرشوهرم اما من دوست ندارم شب بمونه  چون وقتی میاد خونه رفتارش و اخلاقش بدمیشه و همش داد میزنه ..

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷سالشه ...بخدا حسودیم میشه میبینم اینقدر دوستشون داره  .همه کار میکنم ولی بعدش میگه کی برم خونه عزیزجون .منم عصبانی میشم دعواش میکنم

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

مطمئنید حس نمیکنید صرفا بعد رفتن به اونجا اخلاقش بد میشه؟؟؟

خب چرا؟

مگه مادرشوهرتون با شما مشکلی داره ک حرف پر کنن دهنش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هفته ای یبار بزار بمونه چی میشه مگه

لباسای قدیمی و کهنه بچها هاش رو تن بچه ام میکنه .هرجی به شوهرم میگم بهش میگه یه روز رعایت میکنیه دفعه بعدی باز همین کاررو میکنه

من عاشق پدربزرگم بودم کلا فرار میکردم ک پیش اون بخوابم 

بچه حتما مادربزرگش رو دوست داره البته ک شما صلاحش رو بهتر میدونین 

و اخلاق بدش از اینکه اونجا لوسش میکنن بعد خونه میبینه لوس بازی نیس داد میزنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من عاشق پدربزرگم بودم کلا فرار میکردم ک پیش اون بخوابم بچه حتما مادربزرگش رو دوست داره البته ک شما ص ...

انصافا به اندازه ای که پدرومادر من بهش بها میدن و همه چیز براش میخرن اونا اینکارا رو نمیکنن .خسیسن .ولی موندم چرااینقدر عاشقشونه

انصافا به اندازه ای که پدرومادر من بهش بها میدن و همه چیز براش میخرن اونا اینکارا رو نمیکنن .خسیسن . ...

بحث خریدن نیس میدونی بعضیا یجوری علاقه نشون میدن ب بچه ک ب چشم ما ن ب چشم بچه ها خیلی ارزش داره

مادر من با نوه خودش همه چی برلش میخره هر کار میکنه اما بنظرم بلد نیس عشق بورزه و یا نشون بده ب همین دلیل تو خود خواهر زادم هم میبینم فاصله اش رو با مادرم 

ی مادربزرگ داشتم نوه هاش رو دوست داشت ها اما براش مهم نبودن اما بیا ما میمیردیم بریم شب خونش بمونیم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد