2777
2789

اول بگم از نوشتن بخواب و حرفای این چنینی خواهشا حتی به شوخی خودداری کنید میخوام تاپیکم مفید باشه.

چیکار کنم؟

من یازدهم هستم. دانش اموز ضعیفی نیستم. در حد مدرسه جزو دانش اموزای خوب بودم. بعضی نکات تستی رو بلدم. یازدهم گاهی تست میزدم. منابع سخت نه. مثلا زیست خیلی سبز کار میکردم ، بقیه درسا کم و بیش.

دهم هم همینطور. منتها چون تیزهوشان بودم نکات تستی رو گاهی بهمون میگفتن. 

بهم بگید تابستون رو چیکار کنم؟ میتونم به رتبه دو یا سه رقمی امید داشته باشم؟ و کلا برنامه ریزیم چطور باشه؟ سال دوازدهم میرسم ویدیو ببینم؟ تابستون چطور؟

بله حتی تک رقمی ام میشهپایه رو جمع کن

واقعا جدی میگی؟ با شرایطی که گفتم میشه؟

همش حس میکنم عقبم. میتونی اگه اطلاعاتی داری بهم بگی ، مثلا روزانه چطور برنامه بریزم؟ روزی چقدر زیست دهم ، چقدر یازدهم. ریاضی فیزیک چطور؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جدی میگی؟ با شرایطی که گفتم میشه؟همش حس میکنم عقبم. میتونی اگه اطلاعاتی داری بهم بگی ، مثلا رو ...

اصلا عقب نیستی عزیزم

هرسوالی بپرسی جواب میدم عزیزم 

بستگی به خودت و سطح ات داره به ساعت نیست 

اول برای دهم برنامه ریزی کن اگه تابستون فقط دهمو بستی ک اوکیه اگه یازدهم تونستی در کنارش بخونی عالیه ولی دچار کمالگرایی نشی که حتما باید دو پایه رو بخونم 

من خودم اوایل کنکوری بودنم برنامه ریزیم حجمی ساعتی بود آخرا فقط حجمی بود ک من با حجمی اوکی تر بودم و بنظرم درستش برنامه حجمیه بنا به دلایلی...

اگه لازمه با کلاسای آنلاین کنکور پیش برو اگه نه خودخوان 

اصلا دیر نیست اینو وقتی میفهمی ک سرجلسه کنکور نشستی اونوقت میفهمی یکسال زمان زیادی بوده می‌شده رتبه تاپ شد  

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اصلا عقب نیستی عزیزمهرسوالی بپرسی جواب میدم عزیزم بستگی به خودت و سطح ات داره به ساعت نیست اول برای ...

مرسیییی

اینم میتونی بهم بگی که تابستون چند تا منبع کار کنم برای هر درس؟ علاوه بر تست زنی ، برای مطالعه هم تایم میشه بذارم درسته؟ چون حتی چیزایی که خوندم باید مرور بشن چه برسه به اونایی که درست نخوندم.

با برنامه راهبردی ازمون پیش نرم؟ چون بعضیا میگفتن بدرد نمیخوره تابستونش.

همش حس میکنم کنکور خیلی پیچیده‌ست چون مثلا امسال همه یه طور ترسناکی ازش تعریف میکردن. از یه طرف میبینم مثلا شما میگی که یه سال زمان خوبیه ، گیج میشم. اخر کنکور چه شکلیه واقعا؟

مرسییییاینم میتونی بهم بگی که تابستون چند تا منبع کار کنم برای هر درس؟ علاوه بر تست زنی ، برای مطالع ...

بنظرم همون یک منبع کافیه اگه تونستی دو منبعی پیش برو

صددرصد اول درسنامه بعد تست و تست و تست

دقیقا برنامه تابستون آزمونا بدرد نمیخورن از مهر ثبت نام کن

بهت همینجا قول میدم یک سال ۱۰۰ خودتو بزاری قبولی 

هیچکسی وجود نداره ک بگه من یکسال ۱۰۰ خودمو گذاشتم نشد 

کسایی که نتیجه نگرفتن میدونن کم کاری خودشون دلیلش بوده

بنظرم برو کنکور های چندسال اخیر رو دانلود کن در حد اینکه ی نگاه بندازی بهشون ک ازش گول نسازی و ی تصوری ازش داشته باشی

توی کنکور تلاش=نتیجه 

غیر این نیست

یک سال زمام بسیار زیادیه نزار دیر شه و اینو دیر بفهمی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

جمع بندی ۱۰ و ۱۱

و اگه رسوندی پیشخوانی ۱۲

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ببین نخوندم حرفاتو ولی کتاب تست بگیر بخون حتما بخون کنکور اول قبول شد برو

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

مرسییییاینم میتونی بهم بگی که تابستون چند تا منبع کار کنم برای هر درس؟ علاوه بر تست زنی ، برای مطالع ...

کنکور هیچ پیچیدگی خاصی نداره وقتی این رو میفهمی که بتونی چندتا تست کنکور رو درست جواب بدی و سر آزمون ها شرکت کنی سال دوازدهمم چندتا کلاس کنکور شرکت کرده بودم از تابستون تا آخر سال و همیشه از خود کنکور میترسیدم و فکر میکردم رتبه های تک برتر و زیر هزار چقدر خاص هستن و کم پیدا بعد از اینکه کنکور تموم  شد و رتبه ها اومد و انتخاب رشته ها شد فهمیدم توی همون کلاس کنکورم بغل دستیم رتبه ۴۰۰ سراسری شد و پزشکی تهران قبول شد یه دختر دیگه که تو اون کلاس باهاش حرف میزدم و سوال می‌پرسیدم رتبه ۶۰۰ و خوردی شد دارو اصفهان قبول شد و کسی که ازش بدم میومد رتبه ۸۰۰ صد پزشکی یزد قبول شد آنقدر برام عجیب یا جالب بود که متوجه شدم رتبه های خوب ماله اون خفن ها نیست ماله اوناییه که بیشتر دووم آوردن و خوندن  از صحت این رتبه ها و قبولی ها هم مطمئنم هستم و بگم که تو تابستون از پایه دهم شروع کن ریاضی پایه مثل معادله ها و سهمی ها و درجه دوها و خط و نامعادله و جز صحیح و این هارو کار کن تا پیش زمینه ریاضیت خوب باشه بعدم که برای زیست بهتره از دهم شروع کنی و ۵ فصل اولش رو بخونی و تستی کار کنی شیمی هم حتما از دهم و با دو فصل اول شروع کن و تا قبل از مهر حتما حتما حتما استو کیلومتری رو خوب یادبگیر چه به روش تستی چه تشریحی که تا دوازدهم و نهایی ها ولت نمیکنه برای فیزیک هم به نظرم فصل یک دهم رو بخون بعد برو یازدهم رو بخون به هرحال سال دیگه یازدهم نهایی هم تاثیر داره و شاید بخوای ترمیم بزنی و توی کنکور از مباحث یازدهم و مغناطیس سوال های بیشتری مطرح میشه تا مباحث دهم از اول مهر هم برو آزمون ثبت نام کن و با برنامه آزمون ها درس هات رو بخون بهترین برنامه برنامه آزمون هاس ترجیحا حضوری باشه چندتا از آزمون هات ، اگه هم شرایط مالی اجازه نمیده با برنامه یکی از مؤسسات آزمونی درس بخون و خودت از خودت آزمون بگیر ولی حتما توی آزمون های جمع بندی مثل دی ماه و آخر اسفند و عید و سنجش حتما ثبت نام کن که با شرایط سر جلسه بودن آشنا بشی  بعدم برا نهایی ها پشت گوش ننداز جدی بخونشون انشالله موفق باشی