2777
2789
عنوان

خواهر نه سالم بهم میگه تنبل چون پشت کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 37 پست
اگرم اینجور میگی که بخاطر دوستاش این حرفارو یاد گرفته باید مادرت از ارتباط با اون دوستا منعش کنهخیلی ...

درست میگی عزیزم کاربرا که گفتن سعی کردم رفتار پدرمادرمو یاد بیارم واقعا تقصیر اوناست 

مرسی عزیزدلم خیلی مهربونیییی شما هم همیشه موفق باشی❤🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پشت کنکور نمون. غیرانتفاعی ی رشته خوب برو. برا ارشد ی جای بهتر قبول شو. کنکور ارشد بهتره

ادم پشت کنکور بمونه ی رشته ی تاپ بخونه بهتره یا بره ی دانشگاه دره پیت ۴ سال درس بخونه بعد مدرکش رو لوله بکنه فرو بده تو استینش؟

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

ادم پشت کنکور بمونه ی رشته ی تاپ بخونه بهتره یا بره ی دانشگاه دره پیت ۴ سال درس بخونه بعد مدرکش رو ل ...

اره شما درست میگی. پشت کنکور موندن گرفتن انواع بیماری روحی. بعدشم بری دانشگاه دولتی پول بدی مدرکت آزاد شه یا ی سال بزاری کاریابی..مدرکت دست ندن. پس‌فردا بخوای اپلای کنی با ارشد میشه اپلای کرد .. بعدشم کسایی که کارشناسی با نمره های خوب از غیرانتفاعی و آزاد اومدن میرن ارشد دانشگاه خوب. اونا رو قبول میکنن.  شما درست میگی😊

:)

اره شما درست میگی. پشت کنکور موندن گرفتن انواع بیماری روحی. بعدشم بری دانشگاه دولتی پول بدی مدرکت آز ...

شرایط‌و آستانه تحمل هر آدمی متفاوته 

شاید پشت کنکور بودن شمارو دچار مشکلات روحی کنه ولی برای بقیه الزاما این شکل نباشه ، شاید قصد شما مهاجرته ولی من نوعی نخوام مهاجرت کنم ب طبع دردسر اپلای کردن رو نکشم ، شاید جنابعالی قصد داشته باشی صرفا دانشگاه بری بدون توجه ب رشته ای توش قراره درس بخونی ولی یکی دیگه قصد داشته باشه برای رویاهاش تلاش کن

درکل قصد جسارت ب شمارو ندارم عزیز دلم،  فقط منظورم اینه ک بعضی وقتا واقعا ارزشش رو داره و چ خوب ک بجای انرژی منفی دادن بچه هامونو‌ تشویق کنیم❤️

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن