2777
2789
عنوان

خواهر نه سالم بهم میگه تنبل چون پشت کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 37 پست
وای داداش منم ۸ سالشه اونم همش بهم میگه رفوزه🤣💔

اینا از کسی میشنون یا حرفا خودشونه 

من اجیم یبار از مامانم شنیده ک گفته فلانی چیزی نشده تو بشو اقلا

ولی بقیه حرفاش از خودشه میفهمه ولی بی تربیته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا از کسی میشنون یا حرفا خودشونه من اجیم یبار از مامانم شنیده ک گفته فلانی چیزی نشده تو بشو اقلاول ...

ن این از خودش میگه من اصلا اهمیت نمیدم کلی میخندم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

ج.نده ،ک.صو چون گفتی گفتم

از کجا یاد گرفته؟ 

به نظر میرسه بیشتر مقصر مادرت باشه تا این بچه 9 ساله

وقتی جلوش میان خواهر بزرگترشو تخریب میکنن 

رو ادب و تربیتش هیچ نظارتی ندارن که میاد فحش ناموسی میده. همین میشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

خودتو با بچه ده سال کوچیکتر از خودت مقایسه نکن

والا این میشوره میزارتم کنار دو روز پیش دستامو کبود کرد چون خودش حمله کرد غافلگیر شدم جوری بود ک مامانم گریه اش گرفت دستامو دید و مجبور شد تنبیه اش کنه 

تو خونه هم ن مامانم ن بابام هیجکس دست بلند نمیکنه روم

والا این میشوره میزارتم کنار دو روز پیش دستامو کبود کرد چون خودش حمله کرد غافلگیر شدم جوری بود ک مام ...

وقتی فحش ناموسی میده مامانت باید بزنتش😑

یا یه کاری کنه دیگه به زبون نیاره 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

از کجا یاد گرفته؟ به نظر میرسه بیشتر مقصر مادرت باشه تا این بچه 9 سالهوقتی جلوش میان خواهر بزرگترشو ...

اره یجورایی ولی مقصر اصلی مامانم نیست مامانم خیلی ادم مهربونیه همیشه باهامون دوست بوده تنبیه و ...ب ندرت بخاطر همینه این پرو شد 

دوستاش بی ادبن 

وقتی فحش ناموسی میده مامانت باید بزنتش😑یا یه کاری کنه دیگه به زبون نیاره

اره متاسفانه نهایت میگه خجالت بکش ولی اون روز ک دستامو کبود کرد کتکش زد یکم ادم‌شد 

ن بچه نیس خوب و بد رو میفهمه ولی بی تربیته فوش رکیک و ناموسی میده البته اینم هست چون بیار ک باهاش دو ...

پس دیدی از بزرگتر یاد گرفته

بچه‌ها معمولا پدر و مخصوصا مادر رو الگوی خودشون قرار میدن

منم برادر ۱۲ ساله دارم میفهمم چی میگی

کاش حدقل پدر مادرت کاری نکنن که این بچه در آینده ضربه بخوره یا بخاطر بی ادبیش طرد بشه از جامعه

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

پس دیدی از بزرگتر یاد گرفتهبچه‌ها معمولا پدر و مخصوصا مادر رو الگوی خودشون قرار میدنمنم برادر ۱۲ سال ...

اره خیلی رو میدن و این جمله اشکال نداره بچس گستاخش کرده 

تازه معلمش شخصا مامان مدرسه دعوت کرد گفت دخترتون مشکل خاصی داره ؟با کسی نمیسازه ،جنگ داره با بچه ها گفتن اشکال نداره بچس همین 

دوست دارم ببینم ی روزی جامعه ادبش کنه 

نمیخوام اغراق کنم ولی مامانم جون بچه اول بودم کل سخت گیری هارو سرم پیاده کرد نتیجش شد ی کمالگرای پر از وسواس فکری ،مهر طلب انوقت از الان ب این بی ادب اعتماد بنفس میدن

اگرم اینجور میگی که بخاطر دوستاش این حرفارو یاد گرفته باید مادرت از ارتباط با اون دوستا منعش کنه

خیلی حرف بدی میزنه 

بخدا داداش من ۱۲ سالشه فوش بدش یه کثافت بوده که اونم بخاطرش گوشیشو از دست داده تا تنبیه بشه حالا بگیم این مسره

ولی

دختر داییم دقیقا۹ سالشه کلاس سومه 

یه دفعه از دهنش حرف زشت درومد که اونم از دوستش تو مدرسه یاد گرفته بود 

داییم چنان دادی زد سرش که کل بدن بچه لرزید ولی دیگه اون حرفو تکرار نکرد 

خیلی سخته تربیت بچه تو این دوره زمونه

توام خودتو ناراحت نکن عزیزه دل 

درستو بخون ب حرف هیچکسم فکر نکن کنکورتو ایشالا عالی بدی

مایه سربلندی خودت بشی ❤

اره خیلی رو میدن و این جمله اشکال نداره بچس گستاخش کرده تازه معلمش شخصا مامان مدرسه دعوت کرد گفت دخت ...

هووف متاسفانه بچه‌های اول خیلی مظلومن 

من خودم بچه اول نیستم بخوام دفاع کنم 

من بچه دومم خواهرم ۲ سال و نیم با من فرق داره

ولی بخدا وقتی بچه بودیم من با سن کمم میدیدم که چقدر به اون سخت میگیرن 

مثلا بخاطر خرابیکاریای من اونو سرزنش میکردن میگفتن تو حواست بهش نبوده 

چی بگم آبجی 

خدا بهت صبر و تحمل بده 

فقط سعی کن بفکر درست باشی و اصلا بخاطر این چیزا به ازدواج فکر نکنی