2777
2789
عنوان

عموم جوابمونو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 127 پست
خب باید پول قسطشو بده حداقل جواب بده ن اینکه خجالت بکشه و جواب نده گفته میدم ولی فعلا. درکم کنین یکم

خب شما جاش بدین فک کنین دارین پول اون معافیت و اون چرخ گوشت و ..رو دارین حساب میکنید 

بلاخره یه تایمی کمکتون کرده پس اشکالی نداره یه تایمی شما هم برید تو فشار به خاطرشون 

حتی شده طلا بفروشین قسطشو بدین بعدا بهتون پس بده 

چون اون خوبیاشو در حقتون کزده الان وقت جبرانه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ادمای عجیبی هستین اسی میگی بابام حقوقش خوبه عمومم برامون کلی خرج و کمک کرده بعد فوری برای۴تومن تو نداری میریزین سرش واقعا ادما رو باید تو مشکلات شناخت موقع کمک کردن خوب بوده الان بده شده بنظرم اگه وضعش خوب شد باید کلا قید شمارو بزنه جالبه خودتم میگی از نداری نداده و نگفته نمیدم  شمام تو دارایشون پای سفره شون بودید تو نداری میگید سمت خونه ما نیاید

دقیقا خب یکی دیگه وام گرفته ولی عمومم خب خیلی به هممون کمک کرد برای ما باند خرید بعد چرخ گوشت و اینا ...

الان عموت فکر میکنه با این همه خوبی یعنی اندازه ۴تومن اعتبار نداشته پیش داداشش؟

دلم کباب شد براش

خودتونو بزارید جاش

از کی قرض کنه به داداشش بدخ؟از داداش نزدیک تر؟

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

ما اصلا کمکشون نکردیم خدایی از وقتی بی پول شدن حتی ی لارم دیگه خونشون نرفتیم در صورتی که تا دول داشت ...

ببین خودتم میبینی درحقشون بی انصافی شده ولی معلومه دختر خوبی هستی از کارت پشیمون شدی برو بابابات حرف بزن ببین اگه داره حداقل قسط این ماهشونو بدع بعدشم خودت خبرشو به گوش دختر عموت برسون که ازت ناراحت نباشن خیلی دلم واستون سوخت هم شما هم اونا😢

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چقد بی چشم روین 

میگه میدونیم برامون خرج کرده ولی باید الان ۴ تومنو بدع 

چقد بی چشم رو 

گدا گشنه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ما اصلا کمکشون نکردیم خدایی از وقتی بی پول شدن حتی ی لارم دیگه خونشون نرفتیم در صورتی که تا دول داشت ...

امشب فش خونت کم شده اومدی فش بخوری 

نوش جونت

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بالاش جواب نمیده زنگ میزنه بابای من خجالت میکشه بگه پول ندارم چون همیشه وضعش خوب بوده و به هممون کمک ...

کمکتون کردن ومیان جلوشماحرف چهار میلیون ومیزنن؟اونم لرکه جونشون براهم درمیره ؟بچه سرت تو کار خودت باشه شماحقی نداری درمورداین مسائل دخالت کنی

هی میگه میدونمولی باید قسطشو بدههههه

والاع یکی برا زندگی من اینقدر خرج میکرد من الان طلامو فروخته بودم قرضشو پس بدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والاع یکی برا زندگی من اینقدر خرج میکرد من الان طلامو فروخته بودم قرضشو پس بدم

اصلا اون باید بده ایی که میگه باعث میشه من از خجالت بمیرم

خودمو میزارم جای دختر عموش

چقدر خورد شده چقدر شکسته

هیچ وقت این کارش یادشون نمیره

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️