2777
2789
عنوان

زمان دراز کشیدن برای لقاح چقدر باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 67 پست
الهی زودتر بچه دار بشی عزیزم اونم نه اینجوری طبیعی طبیعیاسپرم ضعیف خیلی چیز سختی نیست خیلیا راحت بار ...

من 6 تا دکتر مختلف رفتیم واسه اسپرم گقتن درمان خاصی نداره جز یه سری مکمل، که اونم اصلا تاثیر نداره، تهران نیستم گلم، مشکل اسپرم خیلی سخته 

نه من دوسال بود ازدواج کرده بودم و تو اون دوسال به هیچ عنوان نمیخواستم برا همین اقدام نکردم اصلا وقت ...

چقدر خوب خداروشکر که انقدر زود گرفته

منم تازه اولین ماهه جدی اقدامم آخه همیشه میگم ولی سرسری میگیریم اهمیت نمیدیم

با اینکه اولشه خیلی عجله دارم😂 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 6 تا دکتر مختلف رفتیم واسه اسپرم گقتن درمان خاصی نداره جز یه سری مکمل، که اونم اصلا تاثیر نداره، ...

کاش تهران بودی بخدا اینکه میگم معجزه است یعنی یه معجون داده بود به شوهر دوستم اونقدر فشارش زیاد شده بود دوستم میگفت عصبی شده از شدت فشار جنسی بعدا فهمیدن بخاطر معجونه است البته دوستمم باردار شد همون موقع 

بهرحال نا امید نشو اصلا بهیچ وجه

دکتر های سنتی رو هم حتما امتحان کن بعضی وقتا میبینی جواب میده روی بعضیا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چقدر خوب خداروشکر که انقدر زود گرفتهمنم تازه اولین ماهه جدی اقدامم آخه همیشه میگم ولی سرسری میگیریم ...

من همین اول کاری بهت بگم پس اگر منتظری همش و عجله داری و استرس به این زودیا نمیشه واقعا اثر داره نباید بهش فک کنی رها کن 

کاش تهران بودی بخدا اینکه میگم معجزه است یعنی یه معجون داده بود به شوهر دوستم اونقدر فشارش زیاد شده ...

شهر کوچیک مشکلات زیاد دارع من واسه یه دکتر رفتن باید دوساعت و نیم بکوبم برم شهر دیگه ای، واسه همون ای وی اف اینقدر اومدم و رفتم کع نگو تهش هم هیچی، خیلی خسته شدم.... 

شهر کوچیک مشکلات زیاد دارع من واسه یه دکتر رفتن باید دوساعت و نیم بکوبم برم شهر دیگه ای، واسه همون ا ...

اگه شهرهای کوچک هستین که خب خیلی سخته چشیدم من یبار رفته بودیم یه شهرستان دکتر لازم شدم نمیدونی با چه بدبختی تونستم دکتر پیدا کنم

ولی به دلم افتاده مشکل شوهرت با این معجون های تقویت اسپرم حل میشه. حالا یه پرسو جو کن قم هم ازین مراکز خوب زیاد داره اگه نتونستی بری سرچ کن از جای معتبر تهیه کن ان شإالله حل میشه 

شهر کوچیک مشکلات زیاد دارع من واسه یه دکتر رفتن باید دوساعت و نیم بکوبم برم شهر دیگه ای، واسه همون ا ...

یکی از اقواممون شوهرش اسپرمش ضعیف بود بنده خدا ده یازده سال نتونستن بچه دار شن . هزار تا دکتر و ... نشد که نشد

بعد از چند سال که ول کرده بود یهو فهمیده بود بارداره با اینکه همچنان شوهرش مشکل داشت و ...

الان یه پسر چهار پنج ساله داره 

یکی از اقواممون شوهرش اسپرمش ضعیف بود بنده خدا ده یازده سال نتونستن بچه دار شن . هزار تا دکتر و ... ...

چه جالب، اره هروقت خدا بخواد نشد نداره، ولی خب ادم اینقدر صبر نداره که من هرماه که پریود میشم انگار چاقو تو قلبم میزنن اینقدر برام سخته مخصوصا وقتی اطرافیانت همه بچه دار شده باشن، من 6 ساله عروسی کردم.... 

نیمساعت

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اگه بخواد بگیره حتی اگه رابطه سرپایی هم باشه اون نطفه تشکیل میشه  ب چ مدت خوابیدن نیست بنظرم 

ان شاالله ک  زودی بگیره

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

😍😍بسلامتی ان شإالله خدا به همه چشم انتظارا ببخشه

باورمیکنی من اصلا استراحت نکردم بلافاصاه بعداز عذر میخام نزدیکی پاشدم لباس پوشیدم بدو بدو از پله ها پایین  رفتم دنبال پسرم چون زنگ مدرسش خورده بود و با استرس اومدم رسیدم خونه بدو رفتم حموم الان ۲۰هفته بارداری  هستم