2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست
خودمم تعجبم از همینه الان نباید بخیه ها درد بگیرن.

حتما یه دکتر برو..اینجا نمیتونی بفهمی دردت طبیعیه یانه هرکی یه چیزی میگه..من همونروز بعد سزارین شکمم و باشکم بند محکم بستم که شکمم فرمش درست بشه ،همون موقع هم درد نداشتم منظورم جوری باشه که اذیت بشم،اندامم لاغر .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برو حتما،ببین عفونت کسلی میاره،شدید باشه آدم هرزگاهی سردش میشه،افسردگیتم بگو بهش،حتما عوارض داروه ...

فعلا فقط آهن و ویتامین ب۱۲ میخورم.اره اکثر اوقات شیر خودم یه وعده هم شیرخشک.شایدم عفونت باشه.امید به خدا تا شنبه بهتر نشم میرم🙃ممنون بابت راهنماییت💐❤️

فعلا فقط آهن و ویتامین ب۱۲ میخورم.اره اکثر اوقات شیر خودم یه وعده هم شیرخشک.شایدم عفونت باشه.امید به ...

من سر جفت بچه هام،دکترم گف تادوسال تمام کلسیم خارجی بخور،اسمش پاور کلسیمه،و آهن،وماهی یه بارم نوروبیون بزن،خداازش راضی باشه،هم رشدبچه هام خوب شد،هم خودم افسردگی اینا نگرفتم،توهم کلسیم بخور،استخونات موهات دندونات همشون داغون میشن،حتما تادوسالکیش بخور،موفق باشی عزیزم

شکمتون لاغر شد؟؟؟

آره گلم‌..دوتا بچه هم دارم ..اولی طبیعی ،دومی سزارین ..بدون هیچ خط و خطوطی ،فک کنم دلیلشم همین شکم بند بود که تو جفت زایمانم استفاده کردم ومحکم بستم‌ ،اینقد که تو باشگاه شکم خانوما رو میدیدم میترسیدم مثل اونا بشم 😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من سر جفت بچه هام،دکترم گف تادوسال تمام کلسیم خارجی بخور،اسمش پاور کلسیمه،و آهن،وماهی یه بارم نوروبی ...

اره اتقافا همسرم گرفته قرص کلسیم.انقدر که به فکر رسیدگی به بقیه هستم برای خودم وقت نمیزارم.اینم اخلاق گند منه

آره گلم‌..دوتا بچه هم دارم ..اولی طبیعی ،دومی سزارین ..بدون هیچ خط و خطوطی ،فک کنم دلیلشم همین شکم ب ...

منم هرروز نیم ساعت میدوم،شکمم بهترشده ولی کتابی نیستا،ولی از بالاتنه جلوهم نزده ،احساس میکنم زیرش یه کمی شل هستش، قبل بچه ها کلا سفت بود