2777
2789
من واقعاااااا سلیقه موسیقیم نا همواره😂 از ی طرف مدیسون بیر رو خیای دوست دارم . از طرفی living tom ...

وای عاشق مدیسونممم، این بندی که گفتی رو نمی‌شناسممم

آهنگ مورد علاقتو ازشون بگو برم بگوشمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عاشق مدیسونممم، این بندی که گفتی رو نمی‌شناسمممآهنگ مورد علاقتو ازشون بگو برم بگوشمم

وای good in goodbye مدیسون روانیم میکنه . این باندی که گفتم ترکیبش فونک و پاپه  مت آهنگ my ordinary life رو خیلی دوست دارم ازش با اینکه خیلی قدیمیه و بیشتر برای بازی کار ددست میکنن🥲

وای good in goodbye مدیسون روانیم میکنه . این باندی که گفتم ترکیبش فونک و پاپه مت آهنگ my ordinary ...

من آهنگ Reckless ـش رو خیلیییی دوست دارم 

فانکه سبکشون؟ جدی؟ ایول

می‌رم می‌گوشم اینی که گفتیوو

من آهنگ Reckless ـش رو خیلیییی دوست دارم فانکه سبکشون؟ جدی؟ ایولمی‌رم می‌گوشم اینی که گفتیوو

اارههه اونم قشنگه ‌ . ببین پایه بیشتر . ولی فانک اصل میخوای آهنگ monster از asteria و کارای اوتادوری رو گوش کن

فونکه . ولی ارهههه منم قبول دارم جمعیت زیادیشون خیلیییییییییی تکراری شده . مثلا dice roll ش خوب بود ...

آرهههه منم همینو دارم فقططط

من از آهنگای فاند اینایی که توی تیک تاک ترند می‌شن رو دوست دارم، قشنگ ترن