2777
2789

شاید از دلتنگی ودوری که در آینده قراره اتفاق بیفته داره ناراحتیشو اینطوری وبرعکس نشوت میده شاید فکر میکنه چون ازدواج کردی باید ازت دل بکنه ناراحت نشو ببین مشکلش چیه مامانا هم گاهی دچار بخران وتناقض رفتاری میشن باور کن افسردگی فقط خاص نوجووونا نیست شاید افسردگی قبل از عروسی دخترشو گرفته😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون داری میری و دوست داره اینجوری می‌کنه یه جورایی به حالت منفی نشون میده از دوست داشتن شدیده خیلی و ...

وابسته بودیم من رفیقی ندارم و تنها رفیقم مادرمه 

امااا نظر من این نیست مامان من اصلا از اینکه دارم میرم ناراحت نیست اصلا تازه خوشحالع🙂همش میگ تو ک خونه نیسی منو بابات باهم دعوا نداریم با اینکه خواهرم میک اتفاقا تو نیسی هم همین دعوا های سطحیو دارن نمیدونم چرا تو رو بهونه کرده

فکر کنم حسادت میکنه تو جهیزیه میخری

نه بابا ملچامانم وسیله خونشو همه رو تازه دوسال پیش نو کرده 

بعد همه وسیله هامو خودش داره برام میخرع اصلا منت هم نمیزاره

دقیقا مامان منم از وقتی ازدواج کردم ۱۰۰ برابر بدتر از قبل شد باهام هنوزم همینعقشنگ حسادت میکردچرا بر ...

آفففرین

چرا رفتی سفر

چرا رفتی فلان شهر عروسیتو گرفتی

چرا تو سفر فلان لباسو پوشیدی

چرا تو رفتی اونجا من نرفتم

ما ماه عسلمون شروع شد ماه عسل مادرم هم بلافاصله شروع شد هر جا من میرفتم تا دو پله جلوترشو نمیرفت آروم نمیگرفت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چندسالته؟منم در استانه ازدواجم و‌مامانم دقیقا همین رفتارهارو‌باهام داره تقریبا مطمینم‌که ازم‌متنفره

من ۲۱  سالمه چرا اینجوری میکنن شما دلیلشو میدونی؟

وابسته بودیم من رفیقی ندارم و تنها رفیقم مادرمه امااا نظر من این نیست مامان من اصلا از اینکه دارم می ...

به ظاهر خودشو خوشحال نشون میده ولی در واقع ناراحته برای همین پرخاشگری میکنه ناراحتیشو اینجوری بروز میده شما چیزی نگو بذار خودشو خالی کنه 

علتش شوهر کردنتهراحت بگم بهتحسودی میکنهجدی میگماو از روی تجربه میگمبدترین رفتارای مادرمو دم عروسیم د ...

آخه خودش شوهرمو انتخاب کرده انقدم با شوهرم خوش برخورده و همو دوست دارن شوهرمو پسر خودش می‌دونه اصلا این حرکاتش باهم جور نمیاد نمی فهمم

بعضی پدر و مادرا بعد ازدواج بچه هاشون دیگه انگار پدر و مادرشون نیستن و یه نصف روز هم به زور تحملشون ...

وای بخدا من قلبممم پاره میشه شوهرمو خیلی دوست دارم ولی سر این موضوع میگم کاش نمی‌کردم ازدواج😭

آخه خودش شوهرمو انتخاب کرده انقدم با شوهرم خوش برخورده و همو دوست دارن شوهرمو پسر خودش می‌دونه اصلا ...

من دارم بهت میگم دیگه

دقیقا همینیه که میگم

الان فک کرده دنیا داره تموم میشه تو داری میری میخواد خودشو قانع کنه که ازت متنفره

تو هم بند نافتو با دست خودت قیچی کن 

وگرنه بعد ازدواج دخالتاش زیاد میشه

که امیدوارم نشه البته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آفففرینچرا رفتی سفرچرا رفتی فلان شهر عروسیتو گرفتیچرا تو سفر فلان لباسو پوشیدیچرا تو رفتی اونجا من ن ...

وای اره همینهه چرا اخه باید حسادت کنن من واقعا متعجب میشم

حتی بااینکه خودش خیلی اوایل همسرمو قبول داشت حالا ک ۶ ۷ سال میگذره میگه چرا باهاش ازدواج کردی 

حتی یبار گفت شوهرتو ول کن بیا شهر خودمون

یبارم گفت طلاقتو بگیر بیا اینجاخونه بابا(با شوهرم مشکلی نداشتم واقعا)

ولی باور کن اگه طلاقمو میگرفتم خودش اولین نفر میگفت بیخود کردی جداشدی من کی گفتم و...

واقعا خسته ام کرده بود از این اخرا 

اونم آدمه خسته میشه رفتارش درست نیست ولی واقعا مادر بودن سخته منم پسرم خیلی اذیت میکنه ناخواسته خیلی ...

بخدا ناراحت نیستم اصلا از دستش همین الان میرم دستشم میبوصم میگم چرا با من که همیشه رفیق خودم میدونمش اینجور می‌کنه من که کاری نمیکنم بهم عذاب وجدان میده😔