2777
2789

سلام یه چیز هست قبل از فرکردن مومیزنن به موهم جلوگیری میکنه ازسوختن هم براق ترمیکنه اسمش چیه؟؟

واینکه من علاقه ب کرمپودرندارم سنگینه خودم یه پنکک سبک دارم ولی کاوربالامیخوام برای مجلس چی پیشنهادمیدین؟؟ پنکک شیگلم چطوره؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری های محافظ حرارته حالا مارکشو نمیدونم تحقیق کن

برای کاورم میتونی کانسیلر رنگ پوستت بگیری روی قسمتای لک قرمزی تیرگی هرجا که مشکلی تو صورتت هست بزنی بعد با بیوتی بلندر بلندش کنی بعد روش یه لایه پنکک بزنی فک کنم اینجوری بهتر باشه تا پنکک خالی

کوشن چیه ؟ واینکه اسپری چ مارکی

چه مارکیو نمیدونم سرچ کن تو دیجی کالا یا خانومی نظرات رو بخون یا تو همین نینی سایت

کوشن بجای کرم پودر میزنن بافت سبکتری داره کاورشم خوبه سبک و یکدسته

💍♥️

اسپری های محافظ حرارته حالا مارکشو نمیدونم تحقیق کنبرای کاورم میتونی کانسیلر رنگ پوستت بگیری روی قسم ...

ممنون برای توضیحات کانسیارچ مارکی بگیرم تجربه استفادشو ندارم یابرندپنکک

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
تا حالا از کوشن استفاده کردی شما؟ واقعا همونقدر که نشون میدن کاور داره؟

خودم نه ولی دختر داییم اره

پوستشم سبزست

ولی خیلی خوب بود رو پوستش واقعا یکدست بود 

خودم هیچی استفاده نمیکنم ولی همچی میخرم😐😂🤦‍♀️

💍♥️

مناسب باشن چون زیاداستفاده نمیکنم روزانه فقط مجلس اونم چندماهی یکبار

ممنون برای توضیحات کانسیارچ مارکی بگیرم تجربه استفادشو ندارم یابرندپنکک

والا من زیاد اهل آرایش نیستم نمیدونم برا خودمم الان خاطرم نیست چیه

ولی از برندای معروف بگیری احتمال زیاد خوب درمیاد نخواستیم برو مغازه هایی که تستر دارن امتحان کن بخر

تو اینستاام میتونی از پیج بیوتی بلاگرایی که تو ایرانن استفاده کنی اونا معرفی میکنن