2777
2789
عنوان

به ترفند خفن یادم بده که به کسی یاد ندادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 81 پست
خواستی روی برنج رو تزئین کنی ولی زعفرون نداشتی یه پیمانه جدا برنج درست کن تو آبش زرد چوبه بریز

بوی زردچوبه نمیده؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی فوت کوزه گری برای همه ی غذاها دارم هرغذایی و بد درست میکنی بگو تا فوتشو بگم شایدم بلد باشیاا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

انار رو دوساعت با دست دون‌نکنبرش بزن یکم فشار بده سه قاشق بردار تق تق تق بزن پشتش کلش میاد بیرون چر ...

ترکیب نوشابه با جوش شیرین و یه چیز دیگه هم زنگ زدگی رو میبره هم لکه ها

انار رو دوساعت با دست دون‌نکنبرش بزن یکم فشار بده سه قاشق بردار تق تق تق بزن پشتش کلش میاد بیرون چر ...

عریزم این سرکه و نمک که گفتین

بعد نمک ها مثل شوره میشه روی گاز و لک میشه

اونو چیکار کنیم؟

کلی فوت کوزه گری برای همه ی غذاها دارم هرغذایی و بد درست میکنی بگو تا فوتشو بگم شایدم بلد باشیاا

بوی مرغ رو چطوری از بین بزرگ هر کار میکنم مزه افتصاح میده 

البته در صورتی که نخوام آب پز شه 

بلد نیستم مرغ رو توی توستر درست کنم خوشمزه نمیشه چجوری تو مواد بخوابونم 

مرغ بریان منظورمه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"