2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم مذهبی هستم ولی حقیقتا از هیچ نذر و ختم و دعا و چله آی نتیجه ندیدم هر چیزی اون موقعی درست میشه ...

ولی گلم به نظر من به مذهبی بودن و اینا نیست به دله ...اگه ایمان داشته باشی که میشه واقعا میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
روزی چند جز

کتاب من هر جز ۲۱ صفحه است من اینطوری برنامه ریزی میکردم که تو روز ۱۰۰ صفحه میخوندم و شب حالا اگه وقتشو داشتم یا ۵۰ یا ۱۰۰ ص میخوندم ...خودت هرچندتا که میتونی بخون 

مثلا برای من اینطوری بود که من یه نیت میکردم وقتی حتی شده دو صفحه میخوندم به حاجتم می رسیدم ...و تمامش میکردم 

چه حاجتی گرفتی

خوب حاجتام زیاد بود ..من برای خیلی ها هم نیت کردم و خوندم به کارشون حل شده ..هر حاجتی که میخوای گلم

ولی گلم به نظر من به مذهبی بودن و اینا نیست به دله ...اگه ایمان داشته باشی که میشه واقعا میشه

ایمان داشتم عزیزم الآنم دارم 

اما نشده حقیقتا نشده 

و به یه نتیجه رسیدم خیلی عوامل باعث یه موضوعی آن 

و باید خیلی چیزها تو دنیا کنار هم باشه که بشه 

و دوم اینکه وقتش برسه  و فقط خدا وقتشو میدونه