2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برای رنگ مو

168 بازدید | 14 پست

من دکلرم به پایه رسیده دیگ زرد خیلی خیلی کم رنگ شده حالا من میخوام یخی مانند یا نقره ای بشه نقره ای دارم یعنی اگع بزارم نقره ای الان نقره ای میگیره یا نه میترسم نگیرره اونوق قهوه ای چیزی بشه زشت شه

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقره ای به تنهایی نزن الان برات میگم چی بزنی

ببین میخوام نقره ای بشه بعد رنگ مو ازین تیوپی ها گرفتم نقره ای نمیدونم بزنم یا نه میترسم بزنم اینقد دکلره کردم یهو بزنه قهوه ایشون کنه 

تروخدا بگو😂💔

۸خاکستری حجم اصلیت باشه_ 8طلایی ازنصف حجم اصلی یکم  بیشتر_ نقره ای ازنصف حجم اصلی نیم سانت کمتر اکسیدان سه درصد یکونیم برابر بیشترازرنگت تقریبا پنج دیقه ماساژ بده اگه بتونی قبلش بستر سازی انجام بدی که کامل زردیو ازبین ببره که عالی میشه اگه زردی باشه درست نمیشینه شامپو ضد زردی بذار روموهات یک دیقه ماساژ بده بعد رنگساژو بذار 

توخونه انجام ندی خیلی بهتره تو الان نمیدونی وسط موها پشت موهات چخبرع

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

۸خاکستری حجم اصلیت باشه_ 8طلایی ازنصف حجم اصلی یکم بیشتر_ نقره ای ازنصف حجم اصلی نیم سانت کمتر اکسی ...

دوتا تار مو انداختم جلو پیش چتریا دمت گرم اینارو همه رنگا ک گفتی دارم بجز شامپو ضد زردی فردا میرم میگیرم

دوتا تار مو انداختم جلو پیش چتریا دمت گرم اینارو همه رنگا ک گفتی دارم بجز شامپو ضد زردی فردا میرم می ...

نوش جونت برو حالشو ببر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین میخوام نقره ای بشه بعد رنگ مو ازین تیوپی ها گرفتم نقره ای نمیدونم بزنم یا نه میترسم بزنم اینقد ...

اگه از رنگساژ خوشت نیومد 

یکم پودر دکلر رو با اکسیدان و شامپو رقیق کن ماساژ  بده اون رنگساژ میره (اگه قهوه ای شد دوس تداشتی)دوبازه یه رنگساژ دیگه بزن